Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η Δόξα Ασσήρου το αποτέλεσμα και συνεχίζει αήττητη (1-0) επί του Άρη Καβαλαρίου (photo)

Η Δόξα Ασσήρου πήρε τους 3 βαθμούς και συνεχίσει αήττητη στην κορυφή του Πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Ε.Π.Σ.Μ. Σήμερα κέρδισε δύσκολα τον Άρη Καβαλαρίου με 1-0 σκορ χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Τρικαλόπουλος στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Μάλιστα, στο τέρμα που πέτυχαν οι γηπεδούχοι έτρεξαν στον πάγκο της ομάδας τους και αφιέρωσαν το γκολ στον αδικοχαμένο Άλκη υψώνοντας τη φανέλα με το νούμερο 19 και το όνομά του.
Το αποτέλεσμα για την Άσσηρο ήρθε, αλλά η ομάδα δεν έπιασε τα υψηλά στάνταρ και έμεινε μακριά από τις καλές εμφανίσεις.


Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Δόξα Ασσήρου, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Τρικαλόπουλος έβαλε μπροστά την ομάδα του. Στη συνέχεια οι παίκτες της Δόξας είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά έριξαν πολύ τον ρυθμό τους. Τα αρκετά λάθη και των δύο ομάδων κυριάρχησαν στο παιχνίδι, ενώ και η νευρικότητα σε κάποια σημεία των γηπεδούχων δεν βοήθησαν στο να παίξουν καλύτερα οι παίκτες αυτής. Οι παίκτες του Άρη Καβαλαρίου θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, καθώς έχασαν 1-2 καλές ευκαιρίες. Δεν άλλαξε κάτι όμως μέχρι το ημίχρονο και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο προπονητής της Ασσήρου έριξε στο παιχνίδι τον επιθετικό Μίλκα στη θέση του Βεζυρόπουλου, για να δώσει περισσότερα τρεξίματα στην ομάδα και να απειλήσουν ακόμη περισσότερο της εστία του Σαμαρά. Οι παίκτες του Άρη Καβαλαρίου σταδιακά ανέβασαν ρυθμό και προσπάθησαν να βγουν μπροστά και να φανούν απειλητικοί, λόγω και των αρκετών λαθών που έκαναν οι γηπεδούχοι. Δεν κατάφεραν όμως να πετύχουν την ισοφάριση, γιατί όπου χρειάστηκε ο Βαρούτης ήταν εκεί και κράτησε το μηδέν στην άμυνα της Ασσήρου. Στη συνέχεια, η Άσσηρος έχασε ακόμη 2-3 καλές ευκαιρίες για να κλειδώσει τη νίκη και σε μία από αυτές το δυνατό σουτ που έπιασε ο Μίλκας, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε έξω.
Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και έτσι η Δόξα χωρίς να κάνει πολύ καλή εμφάνιση πήρε τους 3 πολύτιμους βαθμούς και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας 3 βαθμούς πάνω από τον Μακεδονικό Λητής.

 

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο 4ος όμιλος της Α΄κατηγορίας έχει ρεπό, ενώ να υπενθυμίσουμε πως την επόμενη αγωνιστική θα διεξαχθεί το μεγάλο γειτωνικό ντέρμπι – ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Μακεδονικό Λητής και τη Δόξα Ασσήρου.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων 

Δόξα Ασσήρου(Παγώνης): Βαρούτης, Τρόκας(Βλάχος), Δασκουλίδης, Τσουλχάι, Χωλίδης, Παπαναστασίου, Γαλάνης(Σταμπουλής Γ.), Κόκολας(Σταμπουλής Δ.), Βεζυρόπουλος(Μίλκας), Παραλίκης, Τρικαλόπουλος

Άρης καβαλαρίου(Κοβανίδης): Σαμαράς, Νταλιάνης, Χατζηαντωνίου, Αναγνώστου, Χούφτας, Μίκρας, Πασά(Ρουσίδης), Χρυσόπουλος, Κουλιανόπουλος(Τοπούζης), Μακρίδης(Αργύρης), Χατζηλασκαράκης

 

H αφιέρωση του γκολ στον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανού
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ