Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δυσκολεύτηκε, αλλά κέρδισε την αξιόμαχη Νίκη!

Βέροια – Νίκη Βόλου 1-0

Δυσκολεύτηκε η Βέροια αλλά τελικά έκαμψε την αντίσταση της Νίκης και παραμένει σταθερά στην κορυφή του Βορείου ομίλου της SL2!

Στο 7ο λεπτό ο Αλιατίδης παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Νίκης! Η Βέροια είχε την κατοχή της μπάλας όμως η αμυντική γραμμή των κυανολεύκων έκλεινε σωστά τους χώρους. Η ομάδα του Βόλου είχε δύο σουτ στο πρώτο ημίχρονο με τους Τσουκαλά και Κυριακίδη που δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Βελλίδη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ στο 52ο λεπτό, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μούργου από τα αριστερά ο Γιακουμάκης με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ! Στη συνέχεια η Νίκη προσπάθησε να αντιδράσει, ισορρόπησε τον αγώνα και έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 86ο λεπτό, όταν ο Βασιλείου με ατομική ενέργεια ελίχθηκε στην περιοχή των γηπεδούχων, ωστόσο το σουτ αποκρούστηκε με δυσκολία σε κόρνερ από τον Βελλίδη!

ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (57’ Κάτσε), Μούργος (85’ Πόζογλου), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Φοφανά (57’ Κουατένγκ), Πασάς (78’ λ.τρ. Μπλέτσας).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Κάσσος, Τσιμπούκας (62’ Βασιλείου), Αλιατίδης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Βλαχομήτρος (71’ Αθανασίου), Ροχάνο (46’ Κουσκουνάς)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ