Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Τελείωσε το θέμα πρόκριση από το πρώτο ματς η Σίτι

Το θέμα πρόκριση τελείωσε από το πρώτο κι όλας αγώνα η Μάντσεστερ Σίτι μην αφήνοντας κανένα περιθώριο να διεκδικήσει κάτι στο δεύτερο μάας η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η Σίτι κατάφερε και πήρε προβάδισμα στο ζευγάρι κερδίζοντας στο Χοσέ Αλβαλάδε με 0-5.

Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα μπήκαν με αποφασιστικότητα να τελειώσουν το θέμα πρόκριση πετυχαίνοντας μόλις στο 7ο λεπτό το πρώτο γκολ με τον Μαχρέζ, μετά από παρέμβαση του VAR για οφσάιντ. Η Σπόρτινγκ ανήμπορη να αντιδράσει δέχτηκε πολύ γρήγορα και δεύτερο τέρμα στο 17ο λεπτό με τον Μπερνάντο Σίλβα. Οι πολίτες πετύχαν άλλα δύο τέρματα με Φόντεν και ξανά με Μπερνάντο Σίλβα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε κάτι ιδιαίτερο εκτός από το πανέμορφο γκολ του Στέρλινγκ στο 58ο λεπτό. Οι «πολίτες» έριξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού δίνοντας την μπάλα στην Σπόρτινγκ αλλά να μην καταφέρνουν να σκοράρουν.

Η Σίτι πλέον είναι σαφώς πιο χαλαρή μετά την επιβλητική τους νίκη και είναι με το ενάμιση πόδι στους 8 καλύτερους της διοργάνωσης.

Ενδεκάδες

Σπόρτινγκ (Ρούμπεν Αμορίμ): Αδάν, Φεντάλ, Κόατες, Ινάσιο, Ρέις, Νούνες, Παλίνια, Πόρο (83’ Νέτο), Γκονσάλβες (50’ Ουγκάρτε), Παουλίνιο (76’ Σλιμανί), Σαράμπια (76’ Ταμπάτα)

Μάντσεστερ Σίτι (Πέπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Στόουνς (62’ Ζιντσένκο), Ντίας, Λαπόρτ (83’ Ακέ), Κανσέλο, Ρόδρι (73’ Φερναντίνιο), Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα (85’ Ντέλαπ), Μαχρέζ, Φόντεν (62’ Γκουντογκάν), Στέρλινγκ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ