Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αναβολή και γενικότερα προβληματισμός!

Αναβάλλεται ο αγώνας για την 20η αγωνιστική της Super League 2 μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της Βέροιας που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο (19/2). Αιτία τα κρούσματα κορονοϊού που έκαναν την εμφάνισή τους ξανά στις τάξεις της βολιώτικης ομάδας!

 

Την ίδια στιγμή έντονος προβληματισμός υπάρχει στην ομάδα του Ολυμπιακού Bόλου, καθώς το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν δείχνει ικανό να μπορεί να ανταπεξέλθει στο φετινό πρωτάθλημα! Η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στον Βόρειο όμιλο με 13 βαθμούς μαζί με την Καβάλα. Οι εμφανίσεις που πραγματοποιούν οι ερυθρόλευκοι συνεχώς είναι τραγικές και οι ήττες διαδέχονται η μία την άλλη.

Ο προπονητής Βασίλης Βούζας που ανέλαβε τα ηνία από αρχές Γενάρη, δε δείχνει μέχρι στιγμής να έχει βρει κάποια «φόρμουλα» για να αφυπνίσει αγωνιστικά την ομάδα, ενώ αρκετοί ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν δείχνουν να είναι αμφιβόλου ποιότητας!

Ο δρόμος της σωτηρίας στην κατηγορία είναι δύσκολος και μακρύς για την ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου! Θα καταφέρει άραγε να ανακάμψει στον β’γύρο του πρωταθλήματος; Οι προβλέψεις προς το παρόν είναι δυσοίωνες…

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ