Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πέρασε και από την Λαμία ο Αστέρας, 0-2 κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Σπουδαίο διπλό για τους Αρκάδες, με 0-2 επί της Λαμίας στο Αθανάσιος Διάκος, το οποίο τους κατατάσει στην 6η θέση και σε τροχία playoffs, ενώ η Λαμία παρέμεινε στην 12η θέση και πολύ κοντά στον υποβιβασμό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με κακό ρυθμό και χωρίς πολλές τελικές, με τον Αστέρα να βρίσκει δίχτυα στην πρώτη του τελική. Στο 34′ λεπτό και μετά από σέντρα του Άλβαρες, ο Μπαράλες με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων γράφωντας το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα και μετά από κλέψιμο της μπάλας από τον Μπαράλες, ο Καπίγια τροφοδότησε τον Ριέρα και αυτός με ωραίο σκάψιμο νίκησε τον Γκαραβέλη και διαμόρφωσε το 0-2 πριν την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία κυριάρχησε και πλησίασε αρκετά στην μείωση του σκορ. Μάλιστα σκόραρε στο 74′ λεπτό με τον Μπανγκουρά αλλά το γκολ ακυρώθηκε με την βοήθεια του VAR καθώς πιο πριν ο Ελευθεριάδης είχε βρει την μπάλα με το χέρι στην προσπάθεια του Άλβαρες να απομακρύνει.

ΛAMIA: Γκαραβέλης, Λούκας, Τζανετόπουλος, Βύντρα (46΄Προβυδάκης), Σαραμαντάς, Μπεχαράνο (89΄Γκέντσογλου), Τζανδάρης (64΄Νούνιες), Ταϊρόν (70΄Ελευθεριάδης), Ρόμανιτς, Μανούσος, Τσούκαλος (46΄Μπανγκουρά).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρες, Γκαρθία (95΄Καρμόνα), Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Σίτο (46΄Τιλίκα), Ριέρα (62΄Τασουλής), Καπίγια (91΄Κανελλόπουλος), Μπαράλες (95΄Μπενίτο).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ