Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Euroleague: Έκτακτη συνεδρίαση των 18 ομάδων για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Έκτακτη συνεδρίαση κάλεσε η Euroleague την Παρασκευή 25/2 με την παρουσία εκπροσώπων των 18 ομάδων για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

H Euroleague κάλεσε τις ομάδες σε σύσκεψη την Παρασκευή 25.02 με κεντρικό θέμα την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ,για να αναλύσουν την κατάσταση και να πάρουν μέτρα. Να θυμίσουμε πως η Μπαρτσελόνα δεν ταξίδεψε στην Αγία Πετρούπολη για να αγωνιστεί με την Ζενίτ προκειμένου να διασφαλίσει την ακεραιότητα της ομάδας ενώ και άλλες ομάδες απο άλλες διοργανώσεις πήραν απόφαση να μην ταξιδέψουν σε Ουκρανία και στην Ρωσία .

Η ανακοίνωση της Euroleague

«Με αφορμή τα γεγονότα στην Ουκρανία, η Euroleague Basketball αξιολογεί την κατάσταση και ακολουθεί τις αποφάσεις που θα παρθούν από εθνικές και παγκόσμιες αρχές. H Εuroleague θα συνεχίσει κανονικά με το πρόγραμμα που ήδη υπάρχει, εκτός και αν η ακεραιότητα των ομάδων είναι σε κίνδυνο και αν υπάρχουν κυβερνητικές αποφάσεις που να εμποδίζουν την διεξαγωγή των ματς.

Οι 18 ομάδες της Euroleague θα συναντηθούν αύριο για να αναλύσουν τα γεγονότα και να πάρουν μέτρα αν χρειαστεί. Οποιαδήποτε αλλαγή που θα επηρεάσει την κανονικότητα των διοργανώσεων θα ανακοινωθεί επίσημα από τη Euroleague Basketball»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ