Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δίκαιη μοιρασιά στη Θεσσαλία!

Αναγέννηση Καρδίτσας – Νίκη Βόλου 0-0

Το θεσσαλικό ντέρμπι της 21ης  αγωνιστικής έληξε ισόπαλο στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Στο 17’ ο Μιράντα σούταρε για να μπλοκάρει ο Γκέκας των γηπεδούχων. Η ΑΣΑ είχε το δικό της καλό σουτ στο 38’ με τον Γκόλια, αλλά ο Μπάγιτς το εξουδετέρωσε με σταθερή επέμβαση. Τεράστια κλασική ευκαιρία χάθηκε για τη Νίκη στο 41’ όταν ο Βασιλείου με σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλά σουτ με τους Δημούτσο (64’) και Πλέγα (88’) τα οποία μπλοκαρίστηκαν από τον Μπάγιτς. Απεναντίας η Νίκη Βόλου είδε τις προσπάθειες του Βλαχομήτρου (55’) και του Μιράντα (65’) να κοντράρονται τελευταία στιγμή και να καταλήγουν σε κόρνερ.

Αναγ.Καρδίτσας: Γκέκας, Γκόλιας, Κοτσώνης, Καρανίκας, Σταμόπουλος, Γκίνη (69’ Μπενγκόα), Δημούτσος (75’ Μανιός), Λαγός (87’ Καρρίκι), Πλέγας, Κουτσιανικούλης (69’ Πολίτης), Αθανασιάδης (75’ Γκεγιέ)

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Αθανασίου, Ανδρέου, Αλιατίδης, Παναγιωτίδης (46’ Βλαχομήτρος), Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Κάσσος, Μιράντα (83’ Πάνος), Βασιλείου (65’ Μέτσε), Κουσκουνάς

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ