Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ανάσα για τον Ολυμπιακό στον Βόλο!

Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ Β’ 3-1

Ξεκόλλησε από την τελευταία θέση ο Ολυμπιακός Βόλου και συνεχίζει να παλεύει για τη σωτηρία του στη SL2!

Πρώτη φάση και γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ξύδα να εξαπολύει το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι και έπειτα να καταλήγει στα δίχτυα του Ταλιχμανίδη! Στο 26’ ο ΠΑΟΚ Β’ ισοφάρισε με κοντινό σουτ του Παναγιώτου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ! Ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχισε να παίζει πολύ καλά και κατάφερε να πετύχει ακόμα δύο τέρματα πριν τη λήξη του ημιχρόνου! Στο 33’ ο Ξύδας με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-1 και στο 44’ ο Φιλίποβιτς με κεφαλιά «έγραψε» το 3-1!

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του «Δικεφάλου» πίεσε πολύ! Είχε δοκάρι στο 62’ με τον Τσοπούρογλου, κεφαλιά με τον Φασίδη στο 71’ αλλά εν τέλει δεν μπόρεσε να βρει κάποιο γκολ για να ξαναμπεί στο ματς, με τον Ολυμπιακό Βόλου να παίρνει τη σπουδαία νίκη στο στάδιο της Νεάπολης!

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοφ, Γραικός, Σκοπελίτης, Φιλίποβιτς, Στάμου, Ντιαμπί (68’ Ντος Σάντος), Μάνγκα (68’ Κόλα), Ξύδας (73’ Σιαφά), Κουντουριώτης (73’ Μαρκοπουλιώτης), Γκαργκαλατζίδης (57’ Κότος), Βερνάρδος.

ΠΑΟΚ Β’: Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Μανωλιούδης (46’ Τάχατος), Κουλιεράκης, Καλουτσικίδης, Ουεντραογκό, Γιαξής (36’ λ.τ. Γρόσδης), Γαϊτανίδης (70’ Φασίδης), Τσοπούρογλου, Σμυρλής (46’ Πανίδης), Γκορντεζιάνι (46’ Τζίμας).

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ