Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πεντάστερη η ΑΣΑ! «Τέζα» η Βέροια!

Αναγέννηση Καρδίτσας – Βέροια 5-2

Στο 5’ ο Γιακουμάκης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, όμως ο Γκέκας απέκρουσε με τα πόδια! Νέα φάση για την ομάδα της Βέροιας στο 17’ με τον Πόζογλου να πιάνει το δυνατό σουτ και τον Γκέκα να εκτινάσσεται απομακρύνοντας την μπάλα! Ακολούθως η ΑΣΑ ανέλαβε την πρωτοβουλία στον αγώνα. Στο 20’ η καρφωτή κεφαλιά του Λαρρέα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 33’ ο Μπραμπίγια με προσωπικό «σλάλομ» μπήκε στη μικρή περιοχή του Βελλίδη, ωστόσο το πλασέ του κόπηκε πάνω στη γραμμή απ΄τον Πεταυράκη!

Εντυπωσιακό ήταν το δεύτερο ημίχρονο καθώς επιτεύχθηκαν συνολικά 7 γκολ!! Η Βέροια προηγήθηκε στο 48’ με το πέναλτι του Πασά για να ισοφαρίσει η ομάδα της Καρδίτσας με τον ίδιο τρόπο στο 52’ με εκτελεστή τον Μπραμπίγια! Νέο προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους στο 58’ με την κεφαλιά του Πασά και νέα ισοφάριση για την Καρδίτσα στο 60’ με σκόρερ τον Λαγό!

Από εκεί και έπειτα η Αναγέννηση παρουσιάστηκε «καταιγιστική» πετυχαίνοντας τρία γκολ ακόμα, παίρνοντας έτσι μια θριαμβευτική νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο του Βορείου ομίλου! Στο 63’ ο Πλέγας με εναέριο σουτ πέτυχε το 3-2, στο 68’ ο Δημούτσος με συρτό σουτ το 4-2 και στο 85’ ο Λαρρέα από κοντά το τελικό 5-2!

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Γκόλιας, Κουτρομάνος (86′ Καρανίκας), Σταμόπουλος, Λαρρέα, Δημούτσος (90+1′ Βιδάλ), Λαγός (86′ Μπάλλας), Πλέγας, Αθανασιάδης, Μπενγκόα (78′ Γκίνη), Μπραμπίγια (86′ Μάνιος).

Βέροια: Βελλίδης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μουχάλης, Πεταυράκης, Κάτσε (66′ Οικονόμου), Γαβριηλίδης, Μούργος (87′ Ορφανίδης), Πόζογλου (46′ Φοφανά (79′ Καπνίδης), Γιακουμάκης, Πασάς.

 

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ