Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μπέρνλι – Τσέλσι 0-4: Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τους “μπλε”

Η Τσέλσι έστησε πάρτι στο «Τουρφ Μορ» απέναντι στην Μπέρνλι, για την 28η αγωνιστική της Premier League, και μέσα σε 20 λεπτά καθάρισε το παιχνίδι σημειώνοντας τέσσερα γκολ.

Δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά η Τσέλσι παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά από το νικηφόρο πέρασμά της από την έδρα της Μπέρνλι.

Η Τσέλσι μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πιέσει και να βρει ένα γρήγορο γκολ. Η πρώτη καλή ευκαιρία των “μπλε” ήρθε στο 15′ όταν από σέντρα του Μάουντ βρήκε την μπάλα ο Τζέιμς αλλά ο Τέιλορ την έδιωξε. Η Μπέρνλι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα κενά των φιλοξενούμενων και δημιούργησε πολλές καλές ευκαιρίες, αλλά τελικά δεν βρήκε δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα γρήγορο γκολ του Ρις Τζέιμς στο 48′. Πέντε λεπτά μετά, ο Χάβερτς διπλασίασε τα τέρματα για την Τσέλσι από σέντρα του Πούλισικ. Μόλις δυο λεπτά μετά, ο Γερμανός σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ύστερα από ωραία συνεργασία των Καντέ και Τζέιμς. Ο Ταρκόφσκι χάρισε το 4-0 στους φιλοξενούμενους, όταν δεν έδιωξε σωστά την μπάλα και ο Πούλισικ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του στέλνοντας την στα δίχτυα και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπέρνλι: Πόουπ, Ρόμπερτς, Ταρκόφσκι, Κόλινς, Τέιλορ, Λένον, Γουέστγουντ, Μπράουνχιλ, ΜακΝιλ, Βεκγχορστ (78′, Μπαρνς), Ροντρίγκεζ (64′, Κορνέ)

Τσέλσι: Μεντί, Τσάλομπα, Τιάγκο Σίλβα, Ρούντιγκερ, Τζέιμς (71′, Κόβατσιτς), Καντέ (71′, Λόφτους Τσικ), Ζορζίνιο, Σαούλ, Μάουντ (78′, Βέρνερ), Πούλισικ, Χάβερτς

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ