Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Η δικαίωση του Άρη στο CAS και η “εκτεθειμένη” ΕΠΟ

Όπως έγινε γνωστό εδώ και λίγες ημέρες, ο Άρης μετά την απόφασή του να καταφύγει στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης για τη δήθεν εμπλοκή της ομάδας στην υπόθεση πλαστογραφίας Λάσκοφ, δικαιώθηκε.


Αρχικά υπήρξαν δύο άδικες αποφάσεις για τον Άρη εντός συνόρων, τόσο της Επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ, όσο και της επιτροπής εφέσεων της Ομοσπονδίας! Έτσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέφυγε στο “CAS”, επιζητώντας να λάμψει η αλήθεια όπως και έγινε βγάζοντας άκυρη της απόφαση της ΕΠΟ. Ο Άρης δικαιώθηκε και του επιστράφηκαν οι -6 βαθμοί που του είχαν αφαιρεθεί από την αρχή της χρονιάς όσον αφορά το φετινό Πρωτάθλημα.

Μετά και την απόφαση αυτή ο Άρης μπήκε και επίσημα στα play off της Super League Interwetten και μένει να δούμε από ποια θέση θα ξεκινήσει, με τον στόχο να παραμένει ο ίδιος. Να βγει ο Άρης στην Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αύριο Κυριακή, διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος με τον Άρη να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 19:00.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ