Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Με ένα γκολ παραμένει στην κορυφή!

Ο.Φ.Ιεράπετρας – Λεβαδειακός 0-1

Με ενθουσιασμό και καλή τεχνική παρουσιάστηκαν οι γηπεδούχοι, με εμπειρία και οργάνωση οι φιλοξενούμενοι. Στο «Βουζουνεράκειο» η φιλοξενούμενη ομάδα της Λιβαδειάς πήρε το τρίποντο που τη διατηρεί στην 1η θέση του Νοτίου ομίλου, ενώ οι γηπεδούχοι της Ιεράπετρας έμειναν στην 11η θέση και συνεχίζουν να αγωνίζονται για την παραμονή στην κατηγορία.

Μόλις στο 3’ ο Νεκούλ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά άουτ. Στο 15’ ύστερα από εξαιρετική συνεργασία των παικτών του Λεβαδειακού, η μπάλα έφτασε στον Μυτίδη κι εκείνος από πολύ κοντά πέτυχε το 0-1! Ο ΟΦΙ είχε δύο καλές στιγμές για να ισοφαρίσει, αρχικά με την κεφαλιά του Τορίμπιο (στο 29’) και έπειτα με το διαγώνιο σουτ του Λεμονή (στο 37’) να καταλήγουν άουτ. Οι «Βοιωτοί» στο 39’ είχαν δοκάρι με την ωραία κεφαλιά του Πολέτο!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας έδειχνε να είναι ισορροπημένος. Οι δύο ομάδες έπαιξαν γενικά ανοιχτό ποδόσφαιρο, ωστόσο οι φάσεις που καταγράφηκαν μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές. Στο 48’ ο Πολέτο σούταρε από το ημικύκλιο για να αποκρούσει ο γκολκίπερ Καραγκιόζης. Στο 67’ ο Αντερέγκεν για τους γηπεδούχους απείλησε με το πλαϊνό σουτ να βγαίνει άουτ. Τέλος στο 85’ ο Νεκούλ για τον ΟΦΙ έκανε το μακρινό σουτ για να διώξει εύκολα σε κόρνερ ο Μάρκοβιτς.

Ο.Φ. Ιεράπετρας: Καραγκιόζης, Τορίμπιο, Κάρδαρης, Μεσιδόρο, Νεκούλ, Ντι Λορέντζο, Μπενίτεζ (53’ Μπλανκ Καζάου), Λεμονής, Βουό (65’ Μούλερ), Ντέτλερ (87’ Ψάνης), Αντερέγκεν.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Μεχία, Μουτίνιο (65’ Βράκας), Νίκας (46’ Νίλι), Τσάπρας, Τζημόπουλος, Χάμοντ (91’ Λινάρδος), Μυτίδης (76’ Μπαρμπόσα), Παναγιώτου, Πολέτο.

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ