Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ολοένα και ψηλότερα η Νίκη!

Νίκη Βόλου – Πιερικός 2-0

Στην 5η θέση της βαθμολογίας αναρριχήθηκε η Νίκη Βόλου και περιμένει τα αυριανά αποτελέσματα για να δει αν θα παραμείνει εκεί. Οι κυανόλευκοι επικράτησαν εύκολα του Πιερικού στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης με το καθαρό 2-0!

Στα πρώτα 15 λεπτά η ομάδα της Νίκης ήταν καταιγιστική πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα! Στο 7’ ο Κυριακίδης με εντυπωσιακό μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Τζήμα για το 1-0! Στο 15’ ήρθε η σειρά του Κάσσου να «γράψει» το 2-0 με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή! Στο 27’ ο Πιερικός απείλησε με τον Παπαδόπουλο όμως ο Μπάγιτς απομάκρυνε με τις γροθιές!

Η Νίκη Βόλου συνέχιζε να είναι η κυρίαρχη ομάδα του αγώνα μέχρι και το τελευταίο λεπτό! Ωστόσο ο γκολκίπερ του Πιερικού έσωσε την εστία του σε αρκετές περιπτώσεις. Στο 35’ ο Κάσσος πλάσαρε για να απομακρύνει ο Τζήμας, στο 50’ ο Μιράντα με προβολή σημάδεψε το δοκάρι και στο 55’ ο Τσουκαλάς δεν κατάφερε να σκοράρει καθώς ο Τζήμας επενέβη σωτήρια! Τελευταία φάση για τους κυανόλευκους καταγράφηκε στο 80’ όταν ο Λούκας Γκαρσία με ατομική ενέργεια βρήκε τον Βλαχομήτρο, η κεφαλιά του οποίου αποκρούστηκε και πάλι από τον Τζήμα!!

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Κάσσος, Αθανασίου, Ανδρέου, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Βλαχομήτρος (83′ Παναγιωτίδης), Βασιλείου (68′ Λούκας Γκαρσία), Μιράντα (90′ Στοΐνοβιτς), Κουσκουνάς (90′ Κυρίτσης).

Πιερικός: Τζήμας, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Γιαλαμίδης, Κουκόλης, Τόσκας, Χαρτσιάς (69′ Χαντζάρας), Φωκαΐδης, Παπαδόπουλος (69′ Μπουόλι), Ζαφειράκης (46′ Κανούλας), Ντίνας (69′ Μηλιώτης).

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ