Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν: Έκαναν την ανατροπή οι Μαδριλένοι, με πρωταγωνιστή τον Μπενζεμά

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την ανατροπή κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν και πέρασε στη φάση των προημιτελικών του Champions League.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε δυναμικά, ασκώντας μεγάλη πίεση στην Παρί, ωστόσο οι Παριζιάνοι μετά τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά αριχσαξ σταδιακά να δημιουργούν καλές στιγμές και με ένα εξαιρετικό τελείωμα του Εμπαπέ, προηγήθηκε στο σκορ. Το παιχνίδι μέχρι την ανάπαυλα, συνεχίστηκε σε αυτούς τους ρυθμούς, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα και να έχουν τον πλήρη έλεγχο.

Το δεύτερο ημίχρονο, ήταν εντελώς διαφορετικό από άποψη ρυθμού, με την Ρεάλ να παίρνει σταδιακά μέτρα και περισσότερα ρίσκα, ενώ και την κατάλληλη στιγμή, ο Κάρλος Αντσελότι έκανε τις σωστές αλλαγές. Καμαβίνγκα και Ροντρίγκο, έδωσαν μεγάλη ένταση στο παιχνίδι τους, πίεσαν ψηλά και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπενζεμά, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, ανέτρεψε το σκορ και επικράτησε τελικά με 3-1. Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Μόντριτς, ο οποίος έκανε πολλές εξαιρετικές ενέργειες με μία να καταλήγει σε τελική πασά για γκολ. Άλλος ένας πρόωρος αποκλεισμός για την Παρί, η οποία όταν η μπάλα άρχισε να ζυγίζει περισσότερο, να μένει εκτός διεκδίκησης της αναμέτρησης.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ