Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Λευκό» σκορ στου Ρέντη!

Ολυμπιακός Β’ – Ηρακλής 0-0

Σε έναν ισορροπημένο αγώνα που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι νεαροί ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι δίχως γκολ με την ομάδα του Ηρακλή.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο με δύο καλές τελικές στα πρώτα 10 λεπτά! Στο 5’ ο Σουρλής σούταρε από καλή θέση για να στείλει την μπάλα άουτ, ενώ στο 9’ ο Παλαβράκης εξουδετέρωσε το μακρινό σουτ του Κωστή! Ο «Γηραιός» στη συνέχεια πήρε την πρωτοβουλία απειλώντας με ορισμένα μακρινά σουτ που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Τζολάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής συνέχισε να «πατάει» καλύτερα στο γήπεδο έχοντας δύο καλές στιγμές για να σκοράρει. Τόσο στο 63’ όσο και στο 73’ οι Τομάς και Χρουσιέλ αστόχησαν στέλνοντας την μπάλα άουτ! Στα τελευταία λεπτά οι ερυθρόλευκοι πίεσαν, χάνοντας την ευκαιρία να κερδίσουν όταν στο 87’ ο Βοϊλης από κοντά με προβολή έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Παλαβράκη!

Ολυμπιακός Β’: Τζολάκης, Κινκουέ, Μπα, Αποστολόπουλος, Καρμπόβνικ (88′ Νταμπό), Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (65′ Μαρίνος), Βοΐλης (88′ Πινακάς), Ντόι, Κωστή (71′ Νίκολιτς), Σουρλής.

Ηρακλής: Παλαβράκης, Πανάγου, Σγουρής (46′ Χρουσιέλ), Α. Παπαστεριανός, Πήλιος, Τομάς (90’+2′ Γιουμπιτάνα), Ναπολιτάνο (77′ Σίλβα), Πατράλης, Μασούρας (77′ λ.τ Κάκκο), Καρτσαμπάς (90+2′ Μπαστακός), Άλεξιτς.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ