Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στο τέλος δικαιώθηκε!

Ολυμπιακός Βόλου – Ξάνθη 1-0

Σημαντικό τρίποντο για τους ερυθρόλευκους του Βόλου που παλεύουν για τη σωτηρία τους στην κατηγορία. Απεναντίας η Ξάνθη για ακόμα μία φορά απογοήτευσε μένοντας ξανά στο μηδέν!

Οι Θρακιώτες ήταν περισσότεροι απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο έχοντας διπλή ευκαιρία μέσα σε ένα λεπτό. Στο 17’ ο Ξενοδόχοφ εκτινάχθηκε κάνοντας μια ωραία απόκρουση και στο 18’ η μπάλα βρήκε το δοκάρι ύστερα από προσπάθεια του Αλί Μπαμπά!

Στο δεύτερο ημίχρονο τεράστια ευκαιρία έχασε η Ξάνθη, όταν ο Κρητικός νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Ξενοδόχοφ! Από εκεί και έπειτα η είσοδος του Σιαφά έδωσε «πνοή» στην επιθετική ανάπτυξη του Ολυμπιακού που πίεσε πολύ! Στο 56’ η κεφαλιά του Μαρκοπουλιώτη αποκρούστηκε από τον Ίτσο και στο 67’ το πλασέ του Γραικού απομακρύνθηκε και πάλι από τον γκολκίπερ της Ξάνθης! Για να έρθουμε στο 89ο λεπτό όταν η υπεροχή των Βολιωτών καρποφόρησε! Το κόρνερ εκτελέστηκε γρήγορα, ο Μαρκοπουλιώτης με κεφαλιά βρήκε τον Βερνάρδο ο οποίος με νέα κεφαλιά προ κενής εστίας πέτυχε το νικητήριο τέρμα του Ολυμπιακού Βόλου!

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοφ, Γραικός, Σκοπελίτης, Στάμου, Φιλίποβιτς, Μάνγκα (56’ Μαρκοπουλιώτης), Κόλα (70’ Κότος), Ξύδας, Κουντουριώτης (46’ Σιαφά), Ντος Σάντος (70’ Γκαργκαλατζίδης), Βερνάρδος (94’ Παπακώστας).
Ξάνθη: Ίτσο, Μιχαήλ (81’ Μπάτζιος), Γκάβριτς (62’ Τσιλιγγίρης), Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Κρητικός, Ουνγιαλίδης, Αλί Μπαμπά, Γκινσάρι, Παπάζογλου, Δόρης.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ