Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Χωρίς Ονιεκούρου, Κούντε και Φορτούνη με τον Άρη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εντός έδρας ματς με τον Άρη στο πλαίσιο της 1η ημέρας των πλέι οφ της Super League που θα γίνει την Κυριακή (13/03) στο Καραϊσκάκη. 

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη το απόγευμα του Σαββάτου (12/03), ολοκληρώθηκε η δουλειά των ερυθρολεύκων για το ματς με τον Άρη την Κυριακή (13/03, 19:00 Novasports Prime).

Αμέσως μετά ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι οι Πιερ Κούντε, Χένρι Ονιεκούρου και Κώστας Φορτούνης (ανέτοιμος ακόμη ο αρχηγός) δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τούς άφησε εκτός αποστολής από την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στα πλέι οφ. Όπως εκτός άφησε και τους Φώτη Κίτσο, Θανάση Ανδρούτσο και τον τραυματία Κανέ.

Αντιθέτως, στην αποστολή είναι ο Ζοάο Καρβάλιο, δείγμα τού ότι το περιστατικό στο Χαριλάου θεωρείτο λήξαν από την πρώτη στιγμή.

Αναλυτικά: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Λαλά, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βρουσάι, Φαντιγκά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Λόπες, Ροντρίγκες, Καρβάλιο, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ