Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε Κριστιάνο;;; (Video)

Είναι ο κορυφαίος επιθετικός στην ιστορία του ποδοσφαίρου και το αποδεικνύει κάθε φορά. Στην ηλικία των 37 ετών παρακαλώ και βέβαια στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου! Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει τα κατορθώματά του σε όποιον σύλλογο αγωνίστηκε, αλλά και στην Εθνική Πορτογαλίας; Κανένας…

 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «καθάρισε» πριν λίγο την Τότεναμ μόνος του (3-2) με εκπληκτικό χατ τρικ, το οποίο ήταν το 59ο της καριέρας του, ενώ με το δεύτερο γκολ κόντρα στα «σπιρούνια», έφτασε τα 806 συνολικά και έγινε ο 1ος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου σύμφωνα με την IFFHS, τη Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας & Στατιστικής του Ποδοσφαίρου!!

 

Επίσης, το 3ο σημερινό γκολ ήταν το νούμερο 96 (και 807 συνολικά) του Πορτογάλου σούπερ σταρ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ και τον έφερε στην 4η θέση όλων των εποχών του συλλόγου. Προηγούνται οι Γουέιν Ρούνεϊ με 183, Ράιαν Γκιγκς με 109 και Πολ Σκόουλς με 107, με τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ να είναι πλέον 5ος με 95 γκολ.

 

Σκόρερ: 12′, 38′, 81′ Ρονάλντο – 35′ Κέιν (πεν.), 72′ Μαγκουάιρ (αυτογκόλ).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ραλφ Ράνγκνικ): Ντε Χέα, Μαγκουάϊρ, Βαράν, Νταλό, Τέγιες, Μάτιτς, Φρεντ, Πογκμπά, Σάντσο, Ράσφορντ (63′ Ελάνγκα), Ρονάλντο (83′ Λίντελοφ).

Τότεναμ (Αντόνιο Κόντε): Γιορίς, Ντάιερ, Ντέιβις (87′ Μπέρχβαϊν, Ρομέρο, Χόϊμπιεργκ, Μπεντανκούρ (88′ Γουίνκς), Ντόχερτι, Ρεγκιλόν, Κουλουσέφσκι (78′ Μόουρα), Σον, Κέιν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ