Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Τεν Χαχ το φαβορί για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Έρικ Τεν Χαχ είνα κατά τα φαινόμενα ο επικρατέστερος υποψήφιος να καθίσει στον πάγκο των κόκκινων διαβόλων το καλοκαίρι. Μάλιστα ο Ολλανδός τεχνικός φέρεται να έδωσε συνέντευξη για τη θέση τη Δευτέρα (29/3).

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ συνεχίζει την αναζήτηση του ανθρώπου που θα αναλάβει το χτίσιμο της ομάδας για την επόμενη χρονιά. Στο πλαίσιο αυτό έχει ξεχωρίσει κάποιους προπονητές, με τον Τεν Χαχ να κάθεται στην κορυφή αυτής της λίστας. Ο τεχνικός του Άγιαξ βρίσκεται στα ραντάρ του συλλόγου εδώ και πολύ καιρό. Για την ακρίβεια, μετά την απόλυση του Σόλσκιερ, ήταν από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν. Δίπλα σε αυτόν, τα ονόματα των Κόντε, Ζιντάν και Ποτσετίνο.

Ωστόσο, η διοίκηση των κόκκινων διαβόλων αποφάσισε να προχωρήσει στην πρόσληψη του Ραλφ Ράγκνικ. Ο Γερμανός ανέλαβε την ομάδα στα μέσα της σεζόν προκειμένου να την καθοδηγήσει μέχρι το τέλος της και έπειτα να αναλάβει διοικητικό πόστο σε αυτή. Παρ’ όλα αυτά, με όλους τους στόχους να έχουν απομακρυνθεί για τον Ρονάλντο και τους συμπαίκτες του, είναι λογικό η διοίκηση να έχει το βλέμμα ήδη στην επόμενη χρονιά.

Αρχικά, ο Τεν Χαχ πέρασε από συνέντευξη για να συζητήσει το ενδεχόμενο να γίνει ο νέος προπονητής της ομάδας. Όπως αναφέραμε, ο Ολλανδός τεχνικός είναι στην κορυφή της λίστας με τους υποψήφιους. Εντούτοις, δεν είναι ο μοναδικός καθώς και άλλοι τεχνικοί αναμένεται να περάσουν από συνέντευξη, για να αποφασιστεί ο εκλεκτός για την νέα χρονιά.

Τη διαδικασία αυτή τρέχουν οι Τζον Μούρτοχ και Ντάρεν Φλέτσερ. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας αντίστοιχα. Επιπλέον, υποψήφιοι για τη θέση είναι οι Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Τζουλιέν Λοπετέγκι και Λουίς Ενρίκε. Η Γιουνάϊτεντ θα μιλήσει με όλους αλλά ο Τεν Χαχ μοιάζει το φαβορί για συμφωνία τη δεδομένη στιγμή. Σημαντική παράμετρος, το γεγονός πως στη διοίκηση του συλλόγου θα ήθελαν να έχουν τελειώσει με το θέμα μέχρι το τέλος του μήνα. Επιθυμία όλων, ο νέος τέχνικος να αναλάβει το συντομότερο δυνατό.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ