Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο ψυχωμένος Παναθηναϊκός ισοπέδωσε τη Ρεάλ!

Ο Παναθηναϊκός που όλοι γνωρίζουν επέστρεψε και αυτό φάνηκε με την απόδοση του στο σημερινό παιχνίδι της Euroleague κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει της 33ης αγωνιστικής.

Οι «πράσινοι» κάνοντας τρομερό παιχνίδι στο σημερινό ματς νίκησαν τους Μαδριλένους με 87-86.

Το παιχνίδι:

H επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου έπειτα από τον τραυματισμό του έχει φανεί από το αποτέλεσμα που βγάζει το «τριφύλλι». Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έπειτα από τις δυσάρεστες εμφανίσεις της, μπήκε αποφασισμένη να νικήσει στην προτελευταία αγωνιστική της Euroleague.

Από την αρχή του αγώνα ο Παναθηναϊκός ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα, βγάζοντας ρυθμό, επιθετικότητα και δυναμισμό. Και στο σημερινό ματς ξεχώρισαν οι Παπαγιάννης ο οποίος κατέγραψε 18 πόντους, 10 ριμπάουντ και 1 ασίστ, ο Παπαπέτρου ο οποίος πέραν από τις εύστοχες βολές πέτυχε συνολικά 15 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ, όπως πάντα ο Νέντοβιτς όπου σημείωσε 13 πόντους, 2 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ εξαιρετικός φάνηκε σήμερα και ο Έβανς όπου πέτυχε 13 πόντους και 1 ριμπάουντ.

Οι Μαδριλένοι βελτιώθηκαν στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Ουρουγουανό σέντερ να βρίσκει πόντους με επιθετικά ριμπάουντ, αλλά και οι γηπεδούχοι βρήκαν λύσεις στην επίθεση με τους Έβανς και Παπαπέτρου, διατηρώντας το προβάδισμά τους στο ματς. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε μάλιστα με +9 για το Τριφύλλι και σκορ 41-32.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι μπήκαν και οι ίδιοι «ζεστά» και στο 2ο ημίχρονο, αλλά αλλά ένα μπλοκ άουτ στο τέλος του δεκαλέπτου, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να “τρέχει” σερί 15-5, έφερε το ματς στο καλάθι, πριν “γράψει” το 59-54 στο 30′ ο Παπαπέτρου με φοβερό buzzer beater.

Τα δεκάλεπτα:

1η περίοδος: 22-11

2η περίοδος: 41-32

3η περίοδος: 59-54

4η περίoδος: 87-86

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ