Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βόλεϊ ΠΑΟΚ: Επιχείρηση Κύπελλο

Στην πρωτεύουσα βρίσκεται η αποστολή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ καθώς απόψε (19:15, ΕΡΤ3) θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του Final-4 του Κυπέλλου, και στον δεύτερο χρονικά αγώνα, τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Γλυφάδας.

 

O «Δικέφαλος» μετά την καθαρή εκτός έδρας νίκη την περασμένη Δευτέρα απέναντι στον Μίλωνα για τα play-off του πρωταθλήματος, πήρε την ψυχολογική ένεση που τόσο χρειαζόταν ενόψει και του αποψινού ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια παράδοση στο θεσμό του Κυπέλλου, θέλει και φέτος να φτάσει ως το τέρμα και να προσθέσει άλλο ένα τρόπαιο στη συλλογή της.

Αντίπαλος φυσικά είναι ο πολυνίκης του Κυπέλλου Ολυμπιακός ο οποίος με τη σειρά του θα επιδιώξει να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, καθώς από τους τέσσερεις φιναλίστ είναι αυτός που θεωρείται ουσιαστικά γηπεδούχος.

Αγωνιστικά ή άλλα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Γιάννης Καλμαζίδης για τους «ασπρόμαυρους» και ο μοναδικός «πονοκέφαλος» για τον Ελληνοσουηδό κόουτς είναι το ποιον από τους 5 ξένους που διαθέτει η ομάδα θα αφήσει εκτός μάχης, καθώς επιτρέπεται η συμμετοχή μέχρι τεσσάρων.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ