Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Κυανόλευκοι» και «Βυσσινί» έμειναν στο Χ!

Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 1-1

Στο κατάμεστο, από Νικιώτες φιλάθλους δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, δύο από τις κορυφαίες ομάδες του Βορείου ομίλου αναμετρήθηκαν σε ένα δυνατό θεσσαλικό ντέρμπι που έληξε ισόπαλο! Η ΑΕΛ (2η θέση) και η Νίκη (3η θέση) πρόσφεραν πλούσιο θέαμα με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω!

Ιδανικά ξεκίνησαν την αναμέτρηση οι κυανόλευκοι του Βόλου καθώς πέτυχαν γκολ μόλις στο 6ο λεπτό! Ο Μιράντα εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0! Στη συνέχεια η ΑΕΛ ισορρόπησε χάνοντας μια καλή ευκαιρία στο 24’ με τον Γλυνό να σουτάρει άουτ! Μεγάλες κλασικές φάσεις χάθηκαν για τη Νίκη μέσα σε ένα λεπτό για να διπλασιάσει τα τέρματά της! Στο 30’ ο Πάνος βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Θεοδωρόπουλο! Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Τσουκαλάς έκανε τη δυνατή κεφαλιά όμως ο Μαϊδάνος κατάφερε να διώξει πάνω στη γραμμή!

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Λάρισας παρουσιάστηκε εμφανώς καλύτερη και με την είσοδο των Όγκμποε και Κολομπίνο είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 52’ σε χέρι του Κυριακίδη υποδείχθηκε πέναλτι από τον διαιτητή υπέρ των φιλοξενουμένων! Ο Όγκμποε ευστόχησε ισοφαρίζοντας σε 1-1! Στο 55’ ο Μαυριάς έστειλε την μπάλα λίγο άουτ έπειτα από ωραίο σουτ! Νέα ευκαιρία για την ΑΕΛ στο 74’ όμως ο Κολομπίνο νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Μπάγιτς! Οι κυανόλευκοι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ζήτησαν πέναλτι για χέρι αμυντικού της Λάρισας, ωστόσο ο ρέφερι διέταξε να συνεχιστεί ο αγώνας κανονικά!

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Αθανασίου, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Παναγιωτίδης (77’ Γκαρσία), Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Μιράντα, Βασιλείου (65’ Βλαχομήτρος), Κουσκουνάς
ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Μπέρτος (46’ Γρηγορόπουλος), Μαξιμένκο, Ραμίρεζ, Κ. Παπαγεωργίου, Γαρουφαλιάς (46’ Κολομπίνο), Κούστα (46’ Όγκμποε), Μαυριάς (77’ Νίνο), Γλυνός (67’ Μιλτιάδης)

 

 

 

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ