Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι σκέψεις του Οφρυδόπουλου ενόψει ΠΑΣ

Με διαφορετικό σχήμα και νέα πρόσωπα, σκέφτεται να παρατάξει την ΑΕΚ στα Γιάννενα ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Την εντός έδρας ήττα απέναντι στον Άρη, έχει αφήσει πίσω της η ΑΕΚ και στρέφει το ενδιαφέρον της στα Γιάννενα. Από χθες (Τετάρτη, 13/4) στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο έχει ξεκινήσει η προετοιμασία, ενόψει ΠΑΣ (Μεγάλη Δευτέρα, 18:00).

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος φάνηκε προβληματισμένος με το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής και αναμένεται να πραγματοποιήσει διορθωτικές κινήσεις.

Συγκεκριμένα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η ΑΕΚ να παραταχθεί σε σχήμα 4-3-3 και να αφήσει το αγαπημένο της 4-2-3-1. Σε περίπτωση που επικρατήσει αυτό το σενάριο, θα παραμείνει το πολωνικό δίδυμο Κριχόβιακ-Σιμάνσκι στα χαφ, αλλά δίπλα τους θα βρίσκεται είτε ο Σιμόες, είτε ο Λε Ταλέκ.

Να σημειώσουμε πως δύσκολα από εδώ και στο εξής θα δούμε τον Άμραμπατ σε ρόλο 10αριου, οπότε αυτή την θέση θα την αναλάβει ο Ντάρκο Γέβτιτς, αν φυσικά η “Ένωση” παραταχθεί με σχήμα 4-2-3-1.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι, πως στις επόμενες προπονήσεις ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα φτάσει σε μια τελική απόφαση για τον σχηματισμό και τα πρόσωπα που θα παλέψουν για το “διπλό” στα Γιάννενα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ