Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με 3 γκολ και στην 3η θέση!

ΠΑΣ Γιάννενα – Άρης 0-3

3η θέση για τον εξαιρετικό Άρη στα play-off, ο οποίος ολοκλήρωσε τη διαδικασία βάζοντας «τριάρα» μέσα στα Γιάννενα! Ο ΠΑΣ με μια αξιόλογη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Καταιγιστικοί παρουσιάστηκαν οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης μπαίνοντας δυνατά στην αναμέτρηση και σκοράροντας δύο φορές στο πρώτο 20λεπτο! Αρχικά στο 8ο λεπτό ο Ματίγια εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Μπράμπετς να παίρνει την πρώτη κεφαλιά και τον έτερο στόπερ τον Φαμπιάνο με ξερό σουτ να γράφει το 0-1! Στο 22ο λεπτό ο Ιτούρμπε με φανταστική ασίστ βρήκε τον Καμαρά, ο οποίος προχώρησε και με δυνατό πλασέ νίκησε τον Λοντίγκιν για το 0-2! Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Άρη σφράγισε την εύκολη νίκη στο 81ο λεπτό. Συγκεκριμένα ο Εμπακατά από τα όρια της μεγάλης περιοχής και με ωραίο δεξί σουτ έκανε το 0-3!

ΠΑΣ Γιάννενα: Λοντίγκιν, Σάλιακας (73’ Οικονομόπουλος), Εραμούσπε, Κάργας, Ποζνάσκι (62’ Κόντε), Καραχάλιος (7’ Λιάσος), Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Κύρκος, Περέα

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σάκιτς, Ματίγια, Ντουκουρέ, Μαντσίνι (58’ Μπρούνο Γκάμα), Ιτούρμπε (53’ Ματέο Γκαρσία), Πάλμα, Καμαρά (73′ Δεληζήσης)

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ