Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παραμένει!

Λαμία – Βέροια 1-1

Στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου παραμένει η Λαμία! Η ομάδα της Φθιώτιδας, αν και δυσκολεύτηκε, μπόρεσε να αποσπάσει την ισοπαλία και σε συνδυασμό με το σκορ του πρώτου μπαράζ κατάφερε να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στη SL1!
Από την άλλη πλευρά η Βέροια το πάλεψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έδειξε ότι ήταν δίκαια μια ομάδα οργανωμένη και ανταγωνιστική, ωστόσο οι αμυντικές της αδράνειες την οδήγησαν στο να συνεχίσει για άλλη μια σεζόν στη Super League 2!
Για την ιστορία της αναμέτρησης οι Βεροιώτες προηγήθηκαν στο 27ο λεπτό, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κάτσε, ο Πέτρος Γιακουμάκης με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Σαράνοφ για το 0-1!
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι με χρυσό σκόρερ τον Ντάνι Μπεχαράνο στο 78ο λεπτό, ο οποίος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, εξασφάλισαν την πολυπόθητη παραμονή στην κατηγορία!
Λαμία: Σαράνοφ – Προβυδάκης (46′ Σαραμαντάς), Σιμόν, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ – Μπεχαράνο (82′ Γκέντσογλου), Τζανδάρης, Νούνιες (73′ Τάιρον) – Καραμάνος (73′ Μπανγκουρά), Μανούσος (90’+6′ Αραμπούλι)
Βέροια: Παπαδόπουλους – Μπουκουβάλας, Μαραγκός (46′ Σκόνδρας), Δημόπουλος, Πεταυράκης – Μούργος (77′ Καπνίδης), Κάτσε, Γαβριηλίδης (77′ Οικονόμου), Φοφανά (64′ Κουάτενγκ) – Γιακουμάκης, Πασάς
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ