Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ Άρης ο Αντρέ Γκρέι!

Ο Άρης συνεχίζει ακάθεκτος τις μεταγραφικές του κινήσεις έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμος και με γεμάτο το ρόστερ στις θέσεις που φυσικά χρειάζονται ενίσχυση.
Η ΠΑΕ Άρης σήμερα έκλεισε μία ακόμη τρύπα στο χώρο της επίθεσης καθώς ο Αντρέ Γκρέι υπέγραψε το 4ετές συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».


 

Μία ακόμη εξαιρετική κίνηση όσον αφορά τον 31χρονο Τζαμαϊκανό επιθετικό Αντρέ Γκρέι, ο οποίος θα καλύψει το κενό που άφησε η μεταγραφή του Καμαρά στον Ολυμπιακό. O Αντρέ Γκρέι αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις υπέγραψε το συμβόλαιό του το οποίο θα έχει διάρκεια τέσσερα χρόνια.

Αυτή την ώρα ο Αντρέ Γκρέι βρίσκεται ήδη στο δρόμο για την Αυστρία μη χάνοντας καθόλου χρόνο και θα ενσωματωθεί άμεσα με την αποστολή του Άρη.Μάλιστα αναμένεται σήμερα να προπονηθεί κανονικά και να αξιολογηθεί η κατάσταση του από τον Χερμάν Μπούργος, εν όψη και του αυριανού δεύτερου φιλικού για τους κίτρινους που ίσως πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής.

Ο 31χρονος διεθνής Τζαμαϊκανός επιθετικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Γουλβς. Στην ηλικία των 14ων ετών πήρε μεταγραφή για την Σριούσμπερι Τάουν. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Τέλφορντ Γιουνάιτεντ, Hinckley United, Λούτον Τάουν και Μπράντφορντ, μέχρι που η Μπέρνλι αποφάσισε να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι του 2015 προσφέροντας 12.400.000 ευρώ.

Με την ομάδα της Μπέρνλι ο Γκρέι αγωνίστηκε τόσο στην Premier league όσο και στην Championship. Μετέπειτα και βλέποντας οτι ο Αντρέ Γκρέι προσφέρει αρκετά, ήρθε η σειρά της Γουότφορντ να ενδιαφερθεί για τον Τζαμαϊκανό επιθετικό και εν τέλει τον έκανε δικό της το 2017 έναντι 20.400.000 ευρώ.

Με τη φανέλα της Watford πέτυχε 21 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ σε 125 αγώνες πράγμα που τον έκανε ακόμη πιο γνωστό παρακολουθώντας τον αρκετές ομάδες.
Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε για λογαριασμό της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς(QPR) στην Championship, πετυχαίνοντας 10 γκολ σε 28 αγώνες.

Με την προσθήκη και του Γκρέι στην επίθεση ο Άρης ανεβαίνει κι άλλο επίπεδο, δείχντοντας πως και την ερχόμενη χρονιά θέλει να πρωταγωνιστήσει.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ