Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Και τη νέα χρονιά στο τιμόνι του ΑΜΣ Πανοράματος ο Γιώργος Κολτσίδας

Τη χθεσινή ημέρα η διοίκηση του Πανοράματος είχε συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Κολτσίδα όπου πραγμαμτοποιήθηκε κάτω από πολύ καλό κλίμα.
Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και έτσι ο έμπειρος Γιώργος Κολτσίδας θα παραμείνει προπονητής του Πανοράματος και τη νέα χρονιά.


Την περσινή χρονιά η ομάδα του Πανοράματος με προπονητή τον Γιώργο Κολτσίδα τα πήγε πολύ καλα στον πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Μ και για λίγο η ομάδα έμεινε εκτός play off. Η ομάδα τερμάτισε στην 5η θέση μόλις 2 βαθμούς από την τετράδα και τα play off του πρωταθλήματος. 

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση που εξέδωσε μέσα από τα social media η ομάδα του Πανοράματος

«Οριστική συμφωνία του προπονητή Γιωργου Κολτσιδα με την Διοίκηση του ΑΜΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ για την επόμενη ποδοσφαιρικη χρονιά. Πολύ καλή η περσινή χρονιά, όπου η ομάδα του Πανοράματος, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά και συνέχισε για πρώτη φορά στην ιστορία της, για πέμπτη συνεχή χρονιά να βρίσκεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΜ.
Στο πλευρό του Γιώργου Κολτσιδα θα βρίσκεται ως βοηθός, ο κ. Γιάννης Τσουκαλάς, κάτοχος διπλώματος ΟΥΕΦΑ C, ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει και τη φετινή χρονιά ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομαδας.

Είναι πολύ σημαντικό οτι η ομάδα μας αποτελείται από παιδιά που είναι απο το Πανόραμα και τα περισσότερα έχουν βγει απο την ακαδημία μας, την ΑΜΣ Αναγέννηση- coerver Πανοράματος. Αυτός ήταν και ο βασικός στόχος τα προηγούμενα χρόνια. Η καθιέρωση στην Α’ κατηγορία με δικά μας παιδιά, που θα προέρχονται από την ακαδημία μας.

Έτσι στην συνάντηση με το Δ.Σ και τον τεχνικό διευθυντή κ. Λαμπάδα Κώστα οριστικοποιηθηκε η συμφωνία για την επόμενη χρονιά, βάζοντας παράλληλα και τον στόχο της ομάδας αρκετά ψηλά.

Μετά την εμπειρία της συμμετοχής στην Α’ κατηγορια, πλέον φετινός στόχος είναι η συμμετοχή της ομάδας μας στα play off και η διεκδίκηση της ανόδου στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ.
Θα γίνουν απο την διοίκηση και τον προπονητή, λίγες και προσεκτικές μεταγραφικές κινησεις, σε θέσεις που έχει ανάγκη.

Θα ανέβουν επίσης και θα συμμετέχουν στην προετοιμασία της ανδρικής μας ομάδας και τρία, τεσσερα παιδιά , από την ομάδα της Κ 17».

Η προετοιμασία της ανδρικής μας ομάδας θα ξεκινήσει στις 16/8/2022 στις 18.30 μ.μ. στο γήπεδο της Ανάληψης (χόρτο)

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ