Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Εμβιλά: «Θα παίξει ρόλο η αποφασιστικότητα»

Ο Εμβιλά μίλησε για την αποφασιστικότητα και την ενότητα που χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να προκριθεί απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα, στην συνέντευξη τύπου που τελείωσε πριν από λίγο.

Εάν θεωρεί πως ο Ολυμπιακός θα έχει άλλη εικόνα και για τον έλεγχο του παιχνιδιού στο κέντρο:

Εμβιλά: “Νομίζω το πρώτο που θα παίξει ρόλο είναι η αποφασιστικότητα. Να μπούμε δυναμικά και αποφασιστικά. Επίσης η ενότητα. Δεν μιλάω μόνο για παίκτες και το staff αλλά για όλη την πόλη και τον κόσμο. Όλοι να παίξουμε τον ρόλο μας. Αυτό είναι το κάλεσμα σε όσους αγαπούν τον Ολυμπιακό. Όλοι να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε”.

Για την απόκτηση του Χουάνγκ που είχε θητεία στη Ρούμπι Καζάν, όπως και ο Εμβιλά και εάν έχει άποψη:

Εμβιλά: “Δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο εκτός από τον αυριανό αγώνα. Δεν είμαι ο αρμόδιος να δώσω τέτοιες πληροφορίες. Οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τον αυριανό αγώνα δεν μπορώ να το σχολιάσω”.

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ