Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: Ηττήθηκε στα σημεία από τον Άγιο

Νικητής στην αγγαρεία..
..ο Μέγας, στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε χθες στο δημοτικό γήπεδο του Αγίου Αθανασίου παρουσία περίπου 50 φιλάθλων των δύο ομάδων.


 

Οι γηπεδούχοι του Κώστα Πελικπασίδη βρήκαν το δρόμο για τα δίχτυα με το πολύ ωραίο γκολ τόσο σε δημιουργία (ασσίστ Μπαμπασαλή) όσο κι εκτέλεση (σουτ εν κινήσει του Δημήτρη Τουμαντζίδη) στο ημίωρο του ματς, με την Προσοτσάνη να απειλεί με το Γουνατίδη για την ισοφάριση, μένοντας όμως μακριά από το γκολ για 2ο σερί φιλικό.

Οι φιλοξενούμενοι του Φώτη Χατζηκυριάκου αύξησαν την πίεση προς τα καρέ του Αγίου ειδικά μετά τη μία ώρα παιχνιδιού, όμως οι περισσότερες των προσπαθειών τους έμειναν ημιτελείς.

* 17 παίκτες χρησιμοποίησε ο Κώστας Πελικπασίδης με την ομάδα του να κερδίζει 3 κόρνερ * 18 παίκτες έριξε στο τερέν ο Φώτης Χατζηκυριάκου και την Προσοτσάνη να κερδίζει 5 συνολικά κόρνερ

 

Τα στοιχεία του αγώνα 

4ος ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 ~ 6:30μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Αθανασίου


Διαιτητής: Παυλίδης Σταύρος
Α’ Βοηθός: Μπόιτσιος Παύλος
Β’ Βοηθός: Μπαρούμας Κώστας

 

Το γκολ

30’ 1:0. Από τα πόδια του Παπαζώτου βγήκε η διαγώνια μπαλιά για τον ταχύτατο Μπαμπασαλή που προλαβαίνει να σταματήσει και να σηκώσει το κεφάλι βλέποντας την κίνηση φορ του Δημ. ΤουμαντΖίδη κι ο τελευταίος με ένα καλοζυγισμένο σουτ τινάζει τα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Σεπαρδάνη.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(Κώστας Πελικπασίδης): Παπαδόπουλος, Μουρουζίδης, Σκάρογλου, Σωκ. Μπερμπερίδης, Καραγιαννίδης, Ζεκερίδης, Μπαμπασαλή, Δ. Τουμαντζίδης, Α. Τουμαντζίδης, Παπαζώτος, Κούρτογλου
Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Δημητριάδης, Ευθυμιάδης, Μουζάκου, Χάσκιωλης, Στοϊμενίδης & Ν. Μπερμπερίδης.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ(Φώτης Χατζηκυριάκου): Σεπαρδάνης (80’ Πετρόπουλος), Παυλίδης, Ρούσσος, Άρ. Τσακμακίδης (81’ Βοσκοπούλλι), Παγώνης (46’ Χατζήογλου), Περσιανλής (68’ Παναγιωτίδης), Πετρίδης, Ματζιάρης (68’ Μανλής), Τόπι, Γουνατίδης (68’ Καλαϊτζίδης), Τσαγκαλίδης (46’ Καρακάσης)

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ