Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης ο Χαλίμι!

Την απόκτηση του Μπεσάρ Χαλίμι, ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Το νέο του μεταγραφικό απόκτημα ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Σμύρνης!

Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο και πάλι στα σαλόνια της Super Leauge 1, προχώρησε στην ενίσχυση της, με την απόκτηση του Μπεσάρ Χαλίμι!

Ο μεσοεπιθετικός από το Κόσοβο, αγωνίστηκε με την φανέλα της Ρίγα από την Λετόνια, έχοντας 6 συμμετοχές και ένα γκολ την προηγούμενη σεζόν. Από την άλλη, με την εθνική του ομάδα έχει 33 συμμετοχές με 4 γκολ, ενώ έχει περάσει και από “μικρές” εθνικές της Γερμανίας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

“Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Μπεσάρ Χαλίμι. Γεννημένος στη Φρανκφούρτη, στις 12/12/1994 με καταγωγή από το Κόσοβο, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Τελευταία ομάδα του ήταν η Λετονική Ρίγα ενώ προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έγινε επαγγελματίας στη δεύτερη ομάδα της Στουτγκάρδης. Τον απέκτησε η Μάιντς και συνέχισε δανεικός στη FSV Φρανκφούρτη. Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν η Μπρόντμπι στη Δανία και στη Β’ Γερμανίας η Σαντχάουζεν.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Κοσόβου με 33 συμμετοχές και 4 γκολ. Υπήρξε επίσης ποδοσφαιριστής των «μικρών» εθνικών ομάδων της Γερμανίας.”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ