Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μπράιτον – Λέστερ 5-2: Σε κρίση οι “Αλεπούδες” – Δίκαιη ήττα από μία καλύτερη αγωνιστικά ομάδα

Η Λέστερ για ακόμα μία φορά κατάφερε να βάλει δύσκολα στον εαυτό της και να χάσει από την (καλύτερη αγωνιστικά) Μπράιτον.

Οι “Αλεπούδες” για ακόμα μία φορά εμφανίστηκαν ιδιαίτερα επηρεασμένοι από τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα και έχασαν με 5-2 εκτός έδρας. Αποτέλεσμα που φέρνει την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς στην τελευταία θέση με 1 μόλις βαθμό.

Σαφώς με αυτήν την αγωνιστική εικόνα, είναι περιττό να αναλύσουμε με λεπτομέρειες το παιχνίδι, καθώς η Λέστερ δεν παρουσίασε κάτι το διαφορετικό. Μία εικόνα που ξεκίνησε καλά, με γκολ του Ιχεανάτσο στο 1ο λεπτό και από εκεί και πέρα μία εικόνα κακή που φάνηκε και από το τελικό σκορ.

Από την άλλη μεριά, η Μπράιτον συνέχισε δυναμικά την Premier League, έφτασε τους 13 βαθμούς σε 6 παιχνίδια και φαίνεται πως φέτος δεν θα “ιδρώσει” για την παραμονή της.

Τέλος, για ακόμα ένα παιχνίδι, ο Μπρένταν Ρότζερς ήταν κάτω του μετρίου και δεν βοήθησε με την σειρά του, τους άνευρους ποδοσφαιριστές της Λέστερ. Η κακή ψυχολογία που υπάρχει στον οργανισμό, ξεκινάει να μοιάζει επικίνδυνη για την συνέχεια των “Αλεπούδων” στην κατηγορία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ