Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα και στην μέση ο Ντεπάι

Η Μπαρτσελόνα αναζητεί εδώ και καιρό τρόπο να ξεφορτωθεί τον Μέμφις Ντεπάι. Ο Τσάβι δεν υπολογίζει τον Ολλανδό διεθνή και τον έχει βάλει στην λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών.

Το όνομα του 28χρονου επιθετικού γέμισε πολλά πρωτοσέλιδα και στήλες μέσα στο καλοκαίρι. Γιουβέντους, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ είναι μόνο μερικές από τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ωστόσο, καμία δεν μετουσίωσε το ενδιαφέρον της με αποτέλεσμα ο παίκτης να παραμείνει στην Ισπανία.

Οι Καταλανοί το φετινό καλοκαίρι απέκτησαν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δείχνοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο την πόρτα της εξόδου στον Ντεπάι. Επομένως, ο Ολλανδός βλέποντας πως δεν θα έχει βασικό ρόλο στα πλάνα της Μπαρτσελόνα, ψάχνει ομάδα στην οποία θα είναι πιο ενεργός. Την λύση τόσο στον ίδιο όσο και στους «μπλαουγκράνα» είναι έτοιμη να δώσει αυτή τη φορά η Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα στην Αγγλία που επιβεβαιώνει και η καταλανική Sport, οι δύο ομάδες είναι ήδη σε επαφή για ενδεχόμενη μεταγραφή. Μάλιστα το πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω υποστηρίζοντας πως η διαπραγμάτευση αφορά ανταλλαγή ΝτεπάιΦιρμίνο. Αμφότεροι δεν ανήκουν στα βασικά πλάνα των ομάδων τους. Ως αποτέλεσμα, το σενάριο ανταλλαγής τους μοιάζει αρκετά πιθανό. Και αυτό διότι κάτι τέτοιο θα εξυπηρετούσε όλες τις πλευρές.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ