Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ Κ19 – Παναθηναϊκός Κ19 2-1: Ο Τζίμας έδωσε το τρίποντο και το σερί… συνεχίζεται!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι των Κ19, με 2-1 χάρη στο γκολ του Τζίμα στο 90+1′ και η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά έκανε το 4Χ4 στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Στο πρώτο μέρος είδαμε ένα παιχνίδι δυνατών μονομαχιών, με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει δυνατά και να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το γεγονός ότι προηγήθηκε μόλις στο 17′ “ανάγκασε” τους φιλοξενούμενους να πάρουν μέτρα στο γήπεδο και να ψάξουν την ισοφάριση. Ο Δικέφαλος απειλούσε κυρίως μέσα από αντεπιθέσεις, με τις κορυφαίες στιγμές του πρώτου 45λεπτου να ανήκουν στους Πράσινους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός συνέχισε την πίεση προκειμένου να βρει το γκολ της ισοφάρισης, κάτι που τελικά κατάφερε στο 67′ λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φρόκου. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι υποχώρησαν στο γήπεδο, με τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει την απόδοση του και να ψάχνει και πάλι το γκολ που θα του δώσει το προβάδισμα. Αυτό ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν Ο Τσίκος “έπιασε” δυνατό σουτ από πολύ μακρινή απόσταση με τον Παναγάκο να αποκρούει και τον Τζίμα από κοντά να πλασάρει για το 2-1. Διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων για οφσάιντ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Σινανάι, Φίλων, Ζίλο, Τασιούρας, Τσίκος, Γκούμας, Καλόγηρος, Μπάμπουρας, Αδάμ, Τζίμας.

Παναθηναϊκός: Παναγάτος, Τσέβας, Προδρομίτης, Πιτσώτης, Παυλάκης, Φρόκου, Συμεωνίδης, Καλοσκάμης, Κυριόπουλος, Βολάκης, Μπιλάμ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ