Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Διπλό με «σίφουνα» Καρέλη!

ΠΑΣ Γιάννενα – Παναιτωλικός 1–4

Στις ορέξεις του Παναιτωλικού παραδόθηκε σήμερα στους «Ζωσιμάδες» η ομάδα του ΠΑΣ που συνετρίβη δεχόμενη τέσσερα γκολ!!!

Η αρχή έγινε στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μόρσεϊ να ανοίγει το σκορ με ωραίο διαγώνιο σουτ! Στο 25’ ο Λάρσον με ασίστ βρήκε τον Καρέλη με τον σέντερ φορ των φιλοξενουμένων να γράφει το 0-2! Ο ΠΑΣ εμφάνισε σφυγμό στο 34’ μειώνοντας το σκορ με την κεφαλιά του Εραμούσπε!

Φουριόζος αποδείχτηκε και στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός, καθώς στο 71’ ο Καρέλης έκανε το 1-3 έπειτα από την κεφαλιά πάσα του Κορνέλιους!

Ο θρίαμβος των «Καναρινιών» ολοκληρώθηκε στο 87ο λεπτό με τον Καρέλη να πετυχαίνει το προσωπικό του χατ-τρικ με όμορφο πλασέ νικώντας τον γκολκίπερ Σούλη!

ΠΑΣ Γιάννενα: Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Κιάκος, Καραχάλιος, Λιάσος (60’ Τζίμας), Ποζνάνσκι (81’ Λώλης), Ροσέρο, Σταματελόπουλος (72’ Παμλίδης), Μορέιρα (81’ Μπάλαν)

Παναιτωλικός: Ανέστης, Μπακάκης (85’ Αποστολάκης), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (80’ Φλόρες), Ντίας (59’ Μάρτενσον), Ντουάρτε, Σενγκέλια (58’ Κολοβός), Καρέλης, Μόρσεϊ (59’ Νταγκό)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ