Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ στα Γρεβενά

Φιλική επικράτηση με 9-0 για τις πρωταθλήτριες.

Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ πήρε την άνετη φιλική νίκη στα Γρεβενά, κερδίζοντας τις Σειρήνες με 9-0, σε ένα αγώνα που οι οπαδοί του Δικεφάλου, από τον «ΣΦ ΠΑΟΚ Γρεβενών» δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Morris έχοντας την κατοχή καθόλη την διάρκεια του, δημιουργούσε φάσεις και ωραίους συνδυασμούς. Η Κατσάνου με δύο σερί τέρματα έκανε το 0-2, για να πάρει την σκυτάλη η Μπασούρη για το 0-3. Συνεχίζοντας σε υψηλό ρυθμό οι «ασπρόμαυρες» βρήκαν δίχτυα με την Μαυρίδου, 0-4, ενώ η Καλιεντζίδου υπέγραψε το 0-5, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Κανάτας, μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του, δοκιμάζοντας κάποιες παίκτριες από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ. Ο ρυθμός ωστόσο του παιχνιδιού δεν έπεσε, με τον Δικέφαλο να δημιουργεί ευκαιρίες και φάσεις, προσφέροντας όμορφο θέαμα. Η Κατσάνου ολοκλήρωσε το χατ-τρικ της, 0-6, ενώ η Τουρεντζόγλου πέτυχε το πρώτο της γκολ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, γράφοντας το 0-7. Ο ΠΑΟΚ Morris βρήκε ακόμα δύο τέρματα, τα οποία προήλθαν από την Τζούρτζεβιτς, για το τελικό 0-9.

Ανεπίσημο ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ Morris πραγματοποίησε η Φιλανδή τερματοφύλακας, Paula Myllyoja, η οποία έδειξε τα πρώτα πολύ καλά δείγματα γραφής, κρατώντας το μηδέν στην εστία της.

Ο ΠΑΟΚ σε ανακοίνωση του ευχαρίστησε τις Σειρήνες Γρεβεών και τον πρόεδρο της ομάδας Τάσο Τσίρικα για την φιλοξενία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ