Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μοιράστηκαν βαθμούς ΟΦΗ και ΠΑΣ!

Στα Γιάννενα ταξίδεψε ο ΟΦΗ για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα  σήμερα (16/10) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super league, όπου το παιχνίδι έληξε με σκορ 2-2.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε από νωρίς να πιέζει και να ψάχνει το γκολ και ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Ο ΟΦΗ δημιούργησε φάσεις και ανέβασε ρυθμό κυρίως στο 2ο ημίχρονο. Και οι δύο ομάδες επιζητούν βαθμούς καθώς μετρούν μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα και πάλεψαν αμφότερες για τη νίκη. Έπειτα από ένα καλό ματς με ικανοποιητική εμφάνιση και από τις δύο ομάδες,  μοιράστηκαν βαθμούς.

To παιχνίδι:

Aπειλητικά μπήκαν οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι από το 1ο κιόλας λεπτό με τον Παλμίδη να γυρίζει στον Μορέιρα, ο Μανδάς έδιωξε με γροθιές στέλνοντας τη μπάλα σε κόρνερ. Στην αντεπίθεση βγήκε ο ΟΦΗ λίγα λεπτά μετά, καθώς ο Μπαλογιάννης έπιασε δυνατό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 11′ ο Γκερέρο εκτέλεσε απευθείας φάουλ με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 19′ τα Γιάννενα άνοιξαν το σκορ με τον Ροσέρο ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανενόχλητος, μετά από πάσα του Μορέίρα. Στο 26′ ο Μπαλογιάννης έβγαλε μία εξαιρετική σέντρα, ο Γκερέρο βρήκε τη μπάλα σούταρε αλλά αστόχησε. Στο 33′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμα μία καλή φάση και πάλι με τον Μπαλογιάννη, ο οποίος πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή όμως ο Πριόρ πρόλαβε να διώξει.

Στο 39′ ο Σόρια έβγαλε ωραία σέντρα, ο Παλμίδης κοντρόλαρε, αλλά ο Λάρσον τον έκοψε στέλνοντας τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 43′ οι Κρητικοί βγήκαν ξανά στην αντεπίθεση με τον Λάρσον, ο οποίος όμως καθυστέρησε και τον έκοψαν οι αμυντικοί του ΠΑΣ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και στο 45′ μία βαθιά μπαλιά για τον Ροσέρο στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ, έκοψε με τάκλιν ο Βούρος. Στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου 45′ (+1) ο Λάρσον έβγαλε μία καλή σέντρα και ο Σόρια πρόλαβε να διώξει πριν η μπάλα φτάσει στον Ντουρμισάι.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να μπαίνει πιο επιθετικά, αφού στο 48′ ο Τοράλ έβγαλε ένα δυνατό σουτ από πολύ πλάγια θέση που στο τέλος κατέληξε άουτ. Αμέσως μετά στο 49′ ο «Άγιαξ» της Ηπείρου έβγαλε άλλη μία καλή τελική με τον Μορέιρα να βρίσκει ξανά με σέντρα τον Ροσέρο, ο οποίος όμως αυτή τη φορά δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά, από πολύ κοντά.

Οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν ρυθμό και στο 56′ μείωσαν με τον Τοράλ ο οποίος μετά από καλή συνεργασία των Ντουρμισάι και Γκερέρο, βρέθηκε απέναντι από τον Πριόρ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του. Στο 67′ βγαίνουν και πάλι στην αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι με τον Ντουρμισάι έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γκερέρο έκανε κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο σκόρε του ΠΑΣ Ροσέρο θέλησε να απειλήσει ξανά τον ΟΦΗ, στο 70′ μπήκε στη μεγάλη περιοχή αλλά, καθυστέρησε ενώ είχε πάσα δίπλα του.

Στο 76′ ο Μπάλαν σκόραρε  στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, «γράφοντας» το 2-1 από κοντά, μετά από συρτή σέντρα του Μπιλμπάο. Στο 89′ ο ΟΦΗ ισοφάρισε με απίθανο πλασέ στην κίνηση από το όριο της μεγάλης περιοχής και «έγραψε» το τελικό 2-2.

Συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Πριόρ, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Καραχαλιός, Μπιλμπάο, Τζίμας(Μπάλαν 78′), Μορέιρα(Μπακαλιάνης 88’0, Ροσέρο, Παλμίδης ( Ριένστρα 64′)

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Μαρινάκης (Τζου 46′), Γκερέρο, Ντίγκο (Ντουρμισάι 29′), Βούρος, Διαμαντής (Γιαννούλης 80′), Τοράλ (Ντιουσέ 71′), Περέα(Καμάου 80′), Μεγιάδο, Μπαλογιάννης

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ