Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Εξετάζει αντικαταστάτες του Τζέραρντ η Άστον Βίλα

Δυσκολεύει όλο και περισσότερο η παραμονή του Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της Άστον Βίλα. Μπορεί οι «χωριάτες» να δηλώνουν στήριξη στον νεαρό προπονητή. Ωστόσο, τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα έχουν κάνει την διοίκηση της ομάδας να αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του.

Ο Τζέραρντ είναι υπό πίεση από την αρχή της φετινής σεζόν. Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Βίλα έκανε μια διόλου ευκαταφρόνητη επένδυση στο έμψυχο δυναμικό της. Στόχος της ομάδας ήταν να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις και γιατί όχι να διεκδικήσει ένα εισιτήριο.

Παρ’ όλα αυτά, η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά. Τα αποτελέσματα της ομάδας την έχουν φέρει στην 16η θέση του πρωταθλήματος, έναν μόλις βαθμό από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο πρώην προπονητής των Ρέιντζερς και θρύλος της Λίβερπουλ αναγνωρίζει πως η θέση του είναι επισφαλής και αναζητεί τρόπο να γυρίσει το κλίμα.

Ωστόσο, το γεγονός πως η Βίλα ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του σίγουρα δεν θα τον βοηθήσει να αποβάλλει την πίεση. Σύμφωνα μάλιστα με την The Telegraph, η διοίκηση θα επισπεύσει τις διαδικασίες ανεύρεσης νέου προπονητή σε περίπτωση συνέχειας των αρνητικών αποτελεσμάτων. Αυτήν την εβδομάδα οι «χωριάτες» αντιμετωπίζουν την Φούλαμ στο Craven Cottage και την Μπρέντφορντ εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Επιπλέον, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Τζέραρντ μπορεί να χάσει την θέση του ακόμα και αν νικήσει την Φούλαμ αλλά δεν καταφέρει να κάνει το ίδιο και με την Μπρέντφορντ. Νούμερο ένα στην λίστα των υποψηφίων για αντικαταστάτες του Άγγλου είναι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Την λίστα αυτή συμπληρώνουν τα ονόματα των Τόμας Τούχελ και Ουνάι Έμερι. Με λίγα λόγια ο Τζέραρντ θα παίζει το κεφάλι του σε κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ