Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Λέστερ – Λιντς: Ο θάνατος σου, η ζωή μου

Η Λέστερ είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τη Λιντς με μοναδικό στόχο το τρίποντο, σε μία κρίσιμη αναμέτρηση (22:15, Novasports Premier League).

Και οι δύο πλευρές χρειάζονται τις νίκες και το τρίποντο στο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή η Λέστερ είναι στις χαμηλές θέσεις της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας κερδίσει μόνο ένα παιχνίδι όλη τη σεζόν. Ο Μπρένταν Ρότζερς βρίσκεται υπό πίεση και σίγουρα κάθε αρνητικό αποτέλεσμα τον φέρνει όλο και πιο κοντά στην απομάκρυνση του.

Η Λιντς από την άλλη πλευρά βρίσκεται στη 15η θέση. Είναι ελαφρώς καλύτερη από τη Λέστερ, αλλά η μέτρια αγωνιστική εικόνα, έχει κοστίσει στην ομάδα. Έδωσαν μια καλή μάχη κόντρα στην Άρσεναλ το Σαββατοκύριακο, αλλά οι χαμένες ευκαιρίες οδήγησαν τελικά στη νίκη των “Κανονιέριδων”, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Τζέσι Μαρς ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο.

Το ματς είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, μιας και σε ενδεχόμενη νίκη των “Αλεπούδων” θα ανέβουν και ψυχολογικά, αλλά και θα αναρριχηθούν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και μόλις έναν βαθμό πίσω από την επικίνδυνη ζώνη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ