Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Χάντμπολ: Ξεπέρασε και τη ΧΑΝΘ ο ΠΑΟΚ

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Handball Premier ο ΠΑΟΚ, κερδίζοντας στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος την ΧΑΝΘ με 32-27.

Στην έναρξη της αναμέτρησης οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν πολύ δυνατά, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα με γκολ του Κουκμίση και κάνοντας το 2-0 με τέρμα του Λαδάκη. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και ισοφάρισαν σε 4-4. Όμως, ο ΠΑΟΚ με τις αποκρούσεις του Μοϊσίλοφ πήρε ξανά το προβάδισμα, με τον Τζωρτζίνη να κάνει το 13-9 με το τέταρτο του γκολ στον αγώνα. Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ολοκληρώθηκε με 17-11.

Στην επανάληψη, ανέβηκε ο ρυθμός και από τις δύο ομάδες. Ωστόσο ο Δικέφαλος συνέχισε να έχει το πάνω χέρι, δημιουργώντας και διατηρώντας μία διαφορά οκτώ τερμάτων, φτάνοντας στο 20-17 με γκολ του Λαδάκη. Μετέπειτα, οι αντίπαλοι βρήκαν απάντηση, με τους «ασπρόμαυρους» να μην χάνουν την συγκέντρωση τους, με τον Τσαναξίδη να ανεβάζει την διαφορά στα δέκα γκολ, κάνοντας το 29-19. Ο αγώνας τέλειωσε με τον πίνακα του σκορ να γράφει 32-27.

Στην 5η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί εκτός έδρας το Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, με τον Ζαφειράκη Νάουσας.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Μοϊσίλοφ, Τσαμουρίδη, Παπάζογλου, Λαδάκη, Τζωρτζίνη, Κουκμίση και Αποστόλου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ