Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ισόπαλο το επετειακό φιλικό!

Νίκη Βόλου – Απόλλων Σμύρνης 0-0

Σε ένα επετειακό φιλικό παιχνίδι (φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή), οι δύο προσφυγικές ομάδες, Νίκη και Απόλλων, αναμετρήθηκαν στο Πανθεσσαλικό στάδιο, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της Super League 2.

Πιο κινητικός και με περισσότερη ενέργεια εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο ο φιλοξενούμενος Απόλλων. Στο 5ο λεπτό έπειτα από λάθος γύρισμα του Κάσσου προς τον Μπάγιτς, ο Σίγκνιεβιτς δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο ίδιος ο επιθετικός του Απόλλωνα έχασε τεράστια ευκαιρία στο 33’ βλέποντας το ψηλοκρεμαστό σουτ να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι! Η Νίκη Βόλου έπαιξε πολύ παθητικά, δεν μπορούσε να δημιουργήσει στο χώρο του κέντρου με τις μοναδικές καλές στιγμές της να είναι δύο μακρινά σουτ του Μιλούνοβιτς και ένα του Κάσσου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κυανόλευκοι του Βόλου άλλαξαν εντελώς αγωνιστικό πρόσωπο, παίρνοντας τα ηνία του αγώνα και πιέζοντας συνεχώς! Στο 55’ η σκαστή κεφαλιά του Μιλούνοβιτς βρήκε το δοκάρι, στο 68’ ο Μορέιρα σούταρε μέσα από την περιοχή για να αποκρούσει ο Σόρτσαν και στο 71’ ο Σιαφά από πολύ κοντά κόπηκε την τελευταία στιγμή! Ο Απόλλωνας από τη μεριά του απείλησε στο 77ο λεπτό, ωστόσο ο Μπάγιτς μπλόκαρε προ του Σίγκνιεβιτς!

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Κάσσος, Δημητρίου, Γρομητσάρης Δεληζήσης, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (79’ Γαβριηλίδης), Τσουκαλάς, Μιλούνοβιτς (66’ Τοπαλίδης), Μορέιρα (87’ Ανδρέου), Σιαφά (79’ Τζιώρας)

Απόλλων Σμύρνης: Σόρτσαν, Λούι, Κοροβέσης (72’ Θεοχάρης), Τσελεπίδης, Ντομίνγκες, Οντόνε (62’ Μωραΐτης), Παπαγεωργίου (57’ Τσαμούρης), Πατάπης, Κρητικός, Χαλίμι (79’ Εσπάνια), Σίγκνιεβιτς (85’ Τάμπας)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ