Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κινείται για Ντεπάι η Γαλατασαράι

Στο στόχαστρο της Γαλατασαράι έχει μπει εσχάτως ο Μέμφις Ντεπάι. Οι Τούρκοι αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους τον προσεχή Ιανουάριο.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε το ενδιαφέρον για τον Ντεπάι ήταν αρκετά έντονο. Ο Ολλανδός επιθετικός είχε πολλές προτάσεις στα χέρια του. Ωστόσο, επέλεξε να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και να διεκδικήσει θέση βασικού στην ομάδα. Απόφαση που μέχρι στιγμής κρίνεται λανθασμένη αφού οι ευκαιρίες που έχει πάρει είναι ελάχιστες.

Επιπλέον, έχει εμφανίσει αρκετά θέματα τραυματισμών με αποτέλεσμα ο Τσάβι να μην μπορεί να τον υπολογίζει στα πλάνα του. Εσχάτως ο Ολλανδός επιθετικός μπήκε στην λίστα και της Γαλατασαράι που έχει ένα μάλλον μέτριο ξεκίνημα στην χρονιά. Παρά το γεγονός πως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης επένδυσε σημαντικά το καλοκαίρι, δεν έχει πάρει ακόμα τίποτα πίσω αγωνιστικά.

Συγκεκριμένα, ο τουρκικός σύλλογος ξόδεψε 32 εκατομμύρια ευρώ συνολικά στο μεταγραφικό παζάρι. Με τα χρήματα αυτά κατάφερε να φέρει στα στενά του Βοσπόρου παίκτες όπως οι Λούκας Τορέιρα, Σέρχιο Ολιβέιρα, Χουάν Μάτα, Ντρις Μέρτενς και Μάουρο Ικάρντι. Επομένως, συνεχίζοντας με αυτό το σκεπτικό θα επιχειρήσει να φέρει άλλον έναν αστέρα στην Κωνσταντινούπολη τον Ιανουάριο.

Η αποχώρηση του Ντεπάι από την Μπαρτσελόνα φαντάζει αυτήν την στιγμή ως το επικρατέστερο σενάριο. Ωστόσο, το ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή παραμένει υψηλό και είναι άγνωστο αν με τον συγκεκριμένο ανταγωνισμό θα καταφέρει η Γαλατά να τον κάνει δικό της. Τόσο οι ομάδες της Premier League όσο και εκείνες της Serie A που τον «πολιόρκησαν» το καλοκαίρι, θα κάνουν ξανά την κίνησή τους. Συνεπώς, η μπάλα είναι στα πόδια του Μέμφις Ντεπάι.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ