Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ξεκίνημα με το “δεξί” για τον Απόλλωνα Σμύρνης – Λύγισε στο τέλος η ΑΕΚ Β’

Απόλλων Σμύρνης και ΑΕΚ Β’ αναμετρήθηκαν στην πρεμιέρα της Super League 2 με τους γηπεδούχους να παίρνουν το “τρίποντο” (1-0), λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης από κεφαλιά-γκολ του Ντομίνγκεζ.

Σε ένα κλειστό ματς, ο Απόλλωνας Σμύρνης κατάφερε εν τέλει να πάρει το “τρίποντο” και να ξεκινήσει με το “δεξί” στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο Ντομίνγκεζ ήταν εκείνος που με κεφαλιά έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης και έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του. Εξαιρετική εμφάνιση για τον Χατζηεμμανουήλ από την ΑΕΚ Β’, που ήταν σταθερός σε όλο το παιχνίδι!

Το παιχνίδι

Η κυριαρχία στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης άνηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι γηπεδούχοι με στατικές φάσεις και με ένα σουτ του Πατάπη στο 6′ απείλησαν την άμυνα της ΑΕΚ Β’. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να αναπτυχθούν με βαθιές μπαλιές και γεμίσματα, χωρίς όμως αυτό να έχει κάποιο αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ Β’ βρήκε δύο σημαντικές στιγμές με την κεφαλιά του Γκαρσία στο 12′ και το μακρινό σουτ του Χριστόπουλου στο 17′, ενώ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γκαρσία απείλησε και πάλι στέλνοντας την μπάλα άουτ. Η σειρά του Απόλλωνα να απαντήσει ήρθε στο 23′, αλλά ο Χατζηεμμανούηλ μπλόκαρε το πλασέ του Παπαγεωργίου χωρίς πρόβλημα.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Σίγκνεβιτς να σκοράρει στο 36′, αλλά το γκολ του να ακυρώνεται για φάουλ στον Χατζηεμμανουήλ και με δύο προσπάθειες του Κρητικού στο 39′ και 42′ για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ΑΕΚ Β’ απείλησε με τον Ρουκουνάκη λίγα λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου με το σκορ στο 0-0.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι παίκτες της ΑΕΚ Β’ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μεταξύ τους, όμως ο Σκόνδρας (που πέρασε ως αλλαγή μετά τον τραυματισμό του Γκαρσία) είδε το σουτ του να περνάει άστοχα εκτός. Για τους γηπεδούχος ο Κρητικός ήταν ο πιο απειλητικός παίκτης και το έδειξε ξανά στο 52′, με τον Χατζηεμμανουήλ να διώχνει σε κόρνερ.

Από το 60′ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε εντελώς και οι δύο πλευρές έκαναν πολλά λάθη που δεν τους έδωσαν την δυνατότητα να αναπτυχθούν όπως θα ήθελαν. Η καλύτερη στιγμή της αναμέτρησης ήρθε στο 75′! Ο Ερέρα απείλησε με ένα μακρινό σουτ και ο Χατζηεμμανουήλ πραγματοποίησε μια εκπληκτική επέμβαση για να κρατήσει το 0-0.

Μετά την εξαιρετική κίνηση του Χριστόπουλου και την απόκρουση του Κότσαρη στο 85′, ήρθε το γκολ για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ στο 87′, ο Ντομίνγκεζ το έκανε γκολ και η ομάδα του ξεκίνησε με το “δεξί”στην πρεμιέρα της Super League 2, επικατώντας της Ένωσης με σκορ 1-0.

Ενδεκάδες

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Τάτσης, 4-4-2): Κότσαρης, Λούι (63′ Ερέρα), Οντόνε, Τσελεπίδης, Ντομίνγκες, Πατάπης (83′ Μωραΐτης), Παπαγεωργίου, Χαλίμι, Κοροβέσης (53′ Εσπάνια), Κρητικός (63′ Λούσινγκερ), Σίγκνεβιτς

AEK B’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος, 4-2-3-1): Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Παρράς (77′ Σταμούλης), Τρούμπουλος, Κατσικάς, Ρουκουνάκης, Μουστακόπουλος (84′ Πάπα), Τζούντα Γκαρσία (46′ Σκόνδρας), Σπυριδάκης (77′ Γκολφίνος), Γερολέμου, Ευθ. Χριστόπουλος

Διαιτητικό team

Διαιτητής: Ελένη Αντωνίου, Βοηθοί: Αραβίδης, Τσολακίδης, 4ος: Ρεντίφης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ