Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Την «εκτέλεσε» από την άσπρη βούλα!

Μακεδονικός – Νίκη Βόλου 2-0

Πρεμιέρα σήμερα για το πρωτάθλημα της Super League 2 με τη Νίκη Βόλου να απογοητεύει τους περίπου 200 φιλάθλους της που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη, χάνοντας σχετικά εύκολα με «καθαρό» σκορ! Ο γηπεδούχος Μακεδονικός παρουσιάστηκε ψυχωμένος και με σωστή τακτική προσέγγιση πήρε τους τρεις βαθμούς!

Στο 13’ ο Μιλισάβλιετς βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Νίκης να σώζει την εστία του! Μεγάλη φάση για τη Νίκη στο 25’ όταν ο Ροχάνο από πλεονεκτική θέση σούταρε, με τον Γουναρίδη να διώχνει σε κόρνερ! Φτάνοντας στο 45ο λεπτό ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι για τους γηπεδούχους (σε χέρι του Γαβριηλίδη), με τον Τσουκάνη να ευστοχεί για το 1-0!

Με συνεχόμενα κόρνερ υπέρ της Νίκης άρχισε το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημίχρονου, ωστόσο δεν σημειώθηκε κάποια ευκαιρία! Στο 60’ ο Μιλούνοβιτς έκανε το σουτ όμως ο Γουναρίδης έδιωξε στα όρια της γραμμής! Σε αυτή τη φάση οι ποδοσφαιριστές των κυανολεύκων διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή! Λίγα λεπτά μετά στο 64’ ο Γαβριηλίδης της Νίκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, καθώς σύμφωνα με την υπόδειξη του επόπτη απώθησε αντίπαλο εκτός φάσης! Στο 80ο λεπτό ήρθε και το δεύτερο τέρμα ξανά με πέναλτι! Ο Μπάγιτς υπέπεσε στην παράβαση, με τον Τσουκάνη να πετυχαίνει το δεύτερό του γκολ από την άσπρη βούλα, σφραγίζοντας την επιτυχία του Μακεδονικού!

Μακεδονικός: Γουναρίδης, Σαραγιώτης, Μιλισάβλιεβιτς (74′ Ζαννάκης), Σιμόνι (90+4′ Γουνόπουλος), Γαρύφαλος (90+4′ Κοτταρίδης), Μπρατσιάνι, Λεωνιδόπουλος, Τσουκάνης, Λισγάρας, Παναγιωτούδης, Σάντσεζ (58′ Σαραντίδης)

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Κάσσος, Αναστασίου, Γρομητσάρης, Δεληζήσης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς (58′ Σιαφά), Γαβριηλίδης, Μιράντα, Μορέιρα (69′ Μέτσε), Ροχάνο (58′ Μιλούνοβιτς)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ