Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βόλεϊ Ανδρών: Με το δεξί o Άρης στην Pre League! (pic)

Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Άρη ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Pre League, καθώς επικράτησε εύκολα με 3:0 σετ του Περσέα στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας. Η ομάδα του Χρήστου Πάτρα ξεκίνησε με «καθαρή» νίκη επί του αντιπάλου του.


Ο Άρης είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και ξεκίνησε από το πρώτο σετ δυνατά, κερδίζοντάς το με 25-12. Στο δεύτερο σετ δεν άλλαξε η κατάσταση και η ανωτερότητα των παικτών του Άρη τους οδήγησε στο 25-16 κάνοντας το 2:0 σετ.
Στο τρίτο σετ αν και δυσκολεύτηκαν λίγο οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν έστω και δύσκολα να επικρατήσουν με 26-24 και να πάρουν τη νίκη με 3:0 σετ. 

Από τους κορυφαίους της αποψινής αναμέτρησης ήταν ο βραζιλιάνος διαγώνιος Matheus Araújo Veloso που έδειξε με το ξεκίνημα οτι θα είναι από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Χρήστου Πάτρα έχει σαν στόχο να πρωταγωνιστήσει στην Pre League και να καταφέρει να κερδίσει το εισιτήριο που οδηγεί στην Α1 κατηγορία. Αυτό φαίνεται και από τις φετινές κινήσεις που έγιναν στην ομάδα καθώς ήρθαν ικανοί παίκτες όπως είναι ο Αινείας Τζελάτι, ο Matheus Araújo Veloso, ο Soufiane Gharrouti, ο Θεοδόσης Γαληρόπουλος και τα υπόλοιπα παιδιά που θα παλέψουν για την άνοδο!

 

Τα σετ: 25-12, 25-16, 26-24

Διαιτητές: Παπαδόπουλος Αρ., Δρανίτσας.
Παρατηρητής: Δεληκωστίδης.

ΑΡΗΣ (Πάτρας): Πάντσιος, Κομητούδης, Αραούχο, Ελ Γκαρούτι, Χειλαδάκης, Αναστασιάδης, Χ. Στεφανίδης, Πάτρας, Γαληρόπουλος, Κουτσονίκας, Βακούλης, Πεντίδης, Δέρβας, Αγγ. Στεφανίδης, Λεωνιδόπουλος, Τζελάτι, Κατσαφλιάκας.

ΠΕΡΣΕΑΣ (Καμπερίδης): Λαμπούσης, Κλεπουσνιώτης, Σταυρακάκης, Μούρτζιος, Χριστοφόρου, Τασιούρας, Μουράτης, Χρηστάρας, Καρασαρλίδης, Βογιατζόγλου, Κανάρης, Ντος Σάντος, Τσολάκος, Σαλταφερίδης, Μάρκος.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ