Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νότια Κορέα: Η αποστολή της για το Μουντιάλ

Ανακοινώθηκε χθες (12/11) η αποστολή της Νότιας Κορέας για το Παγκόσμιο Κύπελλο με τους δύο Χουάνγκ του Ολυμπιακού να είναι σε αυτή. Ουί-Τζο Χουάνγκ και Ιν-Μπομ Χουάνγκ θα παραβρεθούν στο Κατάρ και θα βοηθήσουν στην προσπάθεια η χώρα τους να διακριθεί μέσα από τον δύσκολο όμιλο με Πορτογαλία, Ουρουγουάη και Γκάνα.

Το μεγάλο αστέρι της ομάδας είναι αναμφίβολα ο επιθετικός της Τότεναμ Χέουνγκ-Μιν Σον ενώ ξεχωρίζουν επίσης ο στόπερ της Νάπολι Κιμ-Μιν Γιάε και ο επιθετικός της Γουλβς Χουάνγκ-Χι Τσαν.

Υπενθυμίζεται πως Ομοσπονδιακός προπονητής της Νοτίου Κορέας είναι ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος έχει δουλέψει και στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η αποστολή:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Κιμ Σεούνγκ-Γκιου (Αλ Σαμπάμπ), Γιο Χιον-Γου (Ουλσάν), Σονγκ Μπουμ-Κεούν (Γιεονμπούκ)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Κιμ Γιουνγκ-Γκουον (Ουλσάν), Κιμ Γιν-Σου (Γιεονμπούκ), Χονγκ Τσουλ (Νταεγκού), Κιμ Μιν-Γιε (Νάπολι), Κουόν Κιουνγκ-Γουόν (Γκάμπα Οζάκα), Κιμ Μουν-Χουάν (Γιεονμπούκ), Κιμ Ταέ-Χουάν (Ουλσάν), Τσο Γιου-Μιν (Νταζεόν Χάνα), Γιουν Γιονγκ-Γκιού (Σεούλ)

ΜΕΣΟΙ: Γιουνγκ Γου-Γιοούνγκ (Αλ Σαντ), Λι Γιαέ-Σουνγκ (Μάιντς), Κουόν Τσανγκ-Χουν (Γκιμτσεόν Σανγκμού), Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ (Ολυμπιακός), Να Σανγκ-Χο (Σεούλ), Σον Γιου-Χο (Σαντόνγκ Ταϊσάν), Πάικ Σεούνγκ-Χο (Γιεονμπούκ), Σονγκ Μιν-Κιού (Γιεονμπούκ), Γεόνγκ Γου-Γεόνγκ (Φράιμπουργκ), Λι Κανγκ-Ιν (Μαγιόρκα)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Σον Χεούνγκ-Μιν (Τότεναμ), Χουάνγκ Ουί-Τζο (Ολυμπιακός), Τσο Γκουέ-Σουνγκ (Γιεονμπούκ), Χουάνγκ Χι-Τσαν (Γουλβς)

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ