Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος (3-0): Πήρε το τρίποντο και έπιασε τρίτη θέση

Ο ΠΑΟΚ που πραγματοποίησε για ακόμα μία φορά καλή εμφάνιση, επικράτησε με 3-0 του ΝΠΣ Βόλου στο γήπεδο της Τούμπας και έπιασε την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι ασπρόμαυροι, που στο ξεκίνημα του ματς είδαν να τους ακυρώνεται γκολ του Φιλίπε Σοάρες, για επιθετικόλ φάουλ στον Μπαριέντος, προηγήθηκαν με πέναλτι του Ολιβέιρα στο 28′ που το κέρδισε ο Αουγκούστο από τον Κότνικ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Ζίβκοβιτς έβαλε το γκολ της σεζόν. Η μπάλα πήγε στον Σέρβο, ο οποίος με πλάτη στο τέρμα και ένα υπέροχο σουτ, έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας για το 2-0.

Στο 61′ καταλογίστηκε δεύτερο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ για ανατροπή του Κωνσταντέλια μέσα στην περιοχή, με τον Αουγκούστο ένα λεπτό αργότερα να ανεβάζει από την άσπρη βούλα τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Αουγκούστο (83’ Ντάντας), Φιλίπε (73’ Σβαμπ), Ελ Καντουρί (73’ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (84’ Κουαλιάτα), Ολιβέιρα (73’ Τόμας).

ΝΠΣ Βόλος: Κότνικ, Άλχο, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Λούνα (87’ Λυμπεράκης), Μπαριέντος (66΄Μπατόκιο), Ματίγια, Μεταξάς, Π. Φερνάντες (66’ Νοκέρ), Οζέγκοβιτς (66’ Κούτσιας), Ντέλετιτς (78’ Φερνάντες Β.).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ