Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Τότεναμ-Λιντς: Γκολ, θέαμα και συγκινήσεις

Ένα απίστευτο ματς παρακολουθήσαμε μεταξύ της Tottenham και της Leeds United με το σκορ να λήγει 4-3.

Εχθές το απόγευμα (12/11) η Tottenham υποδέχθηκε την Leeds για την 16η αγωνιστική της Premier League ένα ματς το οποίο είχε πολλά γκολ θέαμα, και εντάσεις. Το ματς φαινόταν από την αρχή πως θα έχει πολύ δράση. Έτσι και έγινε. Το σκορ άνοιξε ο Crysencio Summerville στο 10ο λεπτό με τον 21χρονο Ολλανδό να πετυχαίνει γκολ σε 4το διαδοχικό ματς με την φανέλα της Leeds. Μάλιστα 10 λεπτά αργότερα ο Summerville είχε την ευκαιρία να πετύχει και 2ο γκολ, βγαίνοντας τετ-α-τετ, αλλά ο Lloris του ”είπε όχι” αποκρούοντας το σουτ του. 3 λεπτά αργότερα η Leeds πάλι έφτασε μία ανάσα μακριά από το δεύτερο γκολ με τον Rodrigo, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι. Η Tottenham ξεκίνησε να βγαίνει σε αντεπιθέσεις και κατάφερε να βρει την ισοφάριση στο 25ο λεπτό με τον Harry Kane. Η Leeds κατάφερε να μπει και πάλι μπροστά στο σκορ με τον Rodrigo στο 43ο λεπτό με ένα πολύ ωραίο γκολ. Η Tottenham μπήκε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις 6 λεπτά μετά την έναρξη 2ου μέρους κατάφερε να βρει την ισοφάριση, και πάλι με τον Ben Davies ο οποίος με ωραίο σουτ, αλλά και με την βοήθεια της τύχεις, κατάφερε να σκοράρει. Η Leeds κατάφερε να πάρει προβάδισμα εκ νέου με τον Rodrigo και πάλι στο 76ο λεπτό όμως η Tottenham δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Μέσα σε 3 λεπτά τα ”σπουργίτια” κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, με πρωταγωνιστεί τον Rodrigo Bentancur, πρώτα στο 81ο λεπτό με και έπειτα στο 83ο λεπτό χαρίζοντας την 9η νίκη των ”Spurs” στο πρωτάθλημα. Τα ”παγώνια” δεν κατάφεραν να αντιδράσουν μένοντας μάλιστα με 10 παίχτες καθώς στο 87ο λεπτό ο Tyler Adams δέχτηκε 2ρη κίτρινη κάρτα και αποχώρησε πρόωρα για τα αποδυτήρια.

 

Βαθμολογικά η Tottenham παραμένει στην 4η θέση με 29 βαθμούς, έχοντας 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες ενώ η Leeds βρίσκεται στην 15η θέση με 15 βαθμούς, έχοντας 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Την επόμενη αγωνιστική τα ”σπουργίτια” θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Brentford ενώ η Leeds θα ταξιδέψει βόρεια μέχρι το St. James Park για να αντιμετωπίσει την Newcastle.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ