Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κοντά σε συμφωνία με Νταρίντα, στο ‘κάδρο’ και οι ελεύθεροι

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Bild, ο Άρης έχει βρει τον εκλεκτό του για την μεσαία γραμμή και τον παίχτη που θα πλαισιώσει τον Πίτερ Ετέμπο και αυτός δεν είναι άλλος από τον Βλάντιμιρ Νταρίντα. Ενώ η περίπτωση του Τσέχου Χαφ, επανέφερε στο προσκήνιο την υπόθεση του Τσέχου Φορ, Ματέι Βίντρα.

Πριν λίγη ώρα ήρθαν στο ‘φως’ κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν τον Άρη να ασχολείται με την περίπτωση του Τσέχου Χαφ, Βλάντιμιρ Νταρίντα, ο οποίος αγωνίζεται στην Χέρτα Βερολίνου. Λίγη ώρα αργότερα, ήρθε η γερμανική ιστοσελίδα Bild να βάλει ‘φωτιά’ στο δημοσίευμα, επαληθεύοντας το ενδιαφέρον του Άρη αλλά δεν έμειναν μόνο εκεί, καθώς έκαναν λόγω για συμφωνία μεταξύ Άρη και παίχτη για διετές συμβόλαιο, με τους Θεσσαλονικείς πλέον να περιμένουν την απάντηση της Χέρτα.

Διαβάστε αναλυτικά και την ανακοίνωση της Γερμανικής ιστοσελίδας:

«Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι το ποσό της μεταγραφής. Το συμβόλαιο του Νταρίντα λήγει το 2023 και ο Φρέντι Μπόμπιτς (σ. σ. τεχνικός διευθυντής της Χέρτα) είπε ότι υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με τους Έλληνες εδώ και ημέρες».

Έτσι οι ‘κίτρινοι’ φαίνεται πως είναι κοντά στο να ‘κλείσουν’ την μεταγραφή που επείγει στον άξονα, με τον Τσέχο 78 φορές διεθνή να δείχνει ικανός να προσφέρει στο κέντρο, όσα λείπουν από τον Άρη. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για έναν παίχτη ο οποίος από το 2013 αγωνίζεται στην Bundesliga, ενώ από το 2015 είναι στην Χέρτα, έχοντας έως τώρα 170 συμμετοχές! Ο Άρης πάντως προσπαθεί να κλείσει από τώρα τον παίχτη ώστε να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση τον Γενάρη που θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί, αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός ότι ο Νταρίντα δεν αγωνίζεται φέτος στην ομάδα του και του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός.

Από εκεί και πέρα, ο Άρης έχει στρέψει την προσοχή του και στην αγορά των ελεύθερων παιχτών, με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν να αποκτήσουν κάποιον παίχτη από την ελεύθερη αγορά μεν, αλλά με κάποιες προϋποθέσεις δε.

Όπως καταλαβαίνουμε, οι ‘κίτρινοι’ θέλουν εάν πάρουν κάποιον ελεύθερο, αυτός να ενσωματωθεί σχεδόν αμέσως στην ομάδα και όχι τον Ιανουάριο και ο λόγος είναι η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού που θα έχει ο οποιοσδήποτε παίχτης που θα μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, όσον αφορά τους ελεύθερους παίχτες, ήρθε ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Ματέι Βίντρα. Ο Τσέχος επιθετικός έχει αποχή 8 μηνών από την αγωνιστική δράση και αυτό αποτελεί το μεγάλο ‘αγκάθι’ για την απόκτηση του. Αρχικά η περίπτωση του είχε απορριφθεί, αλλά πλέον επανέρχεται για τα καλά στο μεταγραφικό ‘τραπέζι’ των ‘κίτρινων’ και ρόλο παίζει η υπόθεση Νταρίντα. Όπως τονίζεται, ο Βίντρα έχει τον ίδιο μάνατζερ τόσο με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα, όσο και με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς και πλέον έχει ανοίξει ‘δίαυλος’ επικοινωνίας μεταξύ της ομάδας και του παίχτη, με τον Άρη να προτείνει στον Τσέχο φορ, να έρθει στην Θεσσαλονίκη και να κάνει προπονήσεις προκειμένου να δει την αγωνιστική του κατάσταση και να αποφασίσει εάν θα τον αποκτήσει. Ο Βίντρα πέραν της αποχής του από την δράση, κουβαλάει και μία χειρουργική επέμβαση από τον περασμένο Απρίλιο και αυτός είναι ο βασικός λόγος που οι άνθρωποι του Άρη δεν ‘τρέχουν’ την εν λόγω μεταγραφή.

Ο χρόνος θα δείξει από εδώ και στο εξής το τι μέλει γενέσθαι με τις μεταγραφικές κινήσεις των Θεσσαλονικιών, με τον Νταρίντα πάντως να είναι ‘μία ανάσα’ από το να φορέσει τα ‘κιτρινόμαυρα’.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ