Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ιταλικός εμφύλιος για Καντέ

Την περίπτωση του Ενγκολό Καντέ εξετάζουν τόσο η Γιουβέντους όσο και η Ίντερ για την ενίσχυσή τους. Το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου λήγει το προσεχές καλοκαίρι και οι δύο ιταλικές ομάδες τον έχουν ψηλά στην λίστα τους.

Δυσοίωνο μοίαζει το μέλλον του Καντέ στην Τσέλσι έχοντας μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει ακόμα σε συμφωνία και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Με αυτά τα δεδομένα πολλές ομάδες «γλυκοιτάζουν» την περίπτωση του βραχύσωμου χαφ και σχεδιάζουν να κάνουν κίνηση γι’ αυτόν τον Ιανουάριο. Δύο εξ’ αυτών είναι η Ίντερ και η Γιουβέντους. Οι ομάδες της Ιταλίας ψάχνουν την ενίσχυσή τους στην μεσαία γραμμή και η περίπτωση του Καντέ μοιάζει ιδανική.

Επομένως, σκοπεύουν άμεσα να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του, προσφέροντας ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Με τα χρήματα αυτά ευελπιστούν να πείσουν τους Λονδρέζους ώστε να δώσουν την συγκατάθεσή τους για την μεταγραφή.

Η φετινή χρονιά δεν έχει την εξέλιξη που θα ήθελε ο παίκτης με πολλούς και συχνούς τραυματισμούς να τον ταλαιπωρούν. Χαρακτηριστικό πως μπήκε στην διαδικασία να περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το πρόβλημα του. Έτσι, έμεινε εκτός του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έπειτα από την επέμβαση αυτή, ο Καντέ θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στις αρχές Φεβρουαρίου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ