Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Διπλό για το τριφύλλι!

Ηρακλής – Παναθηναϊκός Β’ 2-3

Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, οι νεαροί «πράσινοι» πήραν σπουδαίο διπλό μέσα στη Θεσσαλονίκη και «πάτησαν» προσωρινά στην κορυφή του Βορείου ομίλου!

Γρήγορο προβάδισμα πήρε ο «Γηραιός» στο 13ο λεπτό, καθώς σε μια αντεπίθεση ο Τομάς βρέθηκε σε τετ-α-τετ πλασάροντας σωστά για το 1-0! Οι νεαροί παίκτες του «τριφυλλιού» ωστόσο μπόρεσαν να φέρουν τούμπα το ματς μέσα σε δέκα λεπτά με σκόρερ τον Μπιλάλ (34’, 43’) πηγαίνοντας προηγούμενοι στην ανάπαυλα με σκορ 1-2!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 54’ και ο Μελούνοβιτς το εκτέλεσε εύστοχα φέρνοντας και πάλι τον αγώνα στην ισοπαλία! Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το τρίποντο «παγώνοντας» το Καυτανζόγλειο στάδιο στο 91ο λεπτό, όταν ο Σαρδέλης βγήκε στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε τον επερχόμενο Βελλίδη και διαμόρφωσε έτσι το τελικό 2-3!

Ηρακλής: Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ (46′ Κωστούλας), Α.Παπαστεριανός, Βιτλής, Σίλβα (89′ Κουντουριώτης), Γιουμπιτάνα, Πατράλης, Άλεξιτς (46′ Μελούνοβιτς), Τομάς, Τότσκα (46′ Μανουσάκης)

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (66′ Ανδρικόπουλος), Εμπό, Σιδεράς, Μαρτίνης, Βουτσάς, Ηλιάδης (59′ Σερπέζης), Αθανασακόπουλος (75′ Καραμπάς), Ρόμπι, Τερεζίου (75′ Κρυπαράκος), Μπιλάλ (66′ Σαρδέλης)

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ